Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Göçmen kaçakçıları tutuklandı

ASAYİŞ 15.08.2019 - 17:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3749+ kez okundu.
 

Göçmen kaçakçıları tutuklandı

Aydın’ın Didim İlçesi’nde göçmen kaçakçılığını önlemek amacıyla gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, yabancı uyruklu 45 kişi yakalanırken, bu şahısları yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarmak isteyen 2 kişi de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Didim Kom Grup Amirliği Ekipleri’nce göçmen kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, polis ekipleri takibini yaptığı bir aracı dur ihtarında bulundu. Aracı kullanan şahıs, araç çalışır vaziyette kaçmaya çalıştığı esnada yakalandı. Araçta yapılan kontrollerde, araç kasasında toplam 35 düzensiz göçmenin bulunduğu tespit edilerek, işlemlerinin ardından şahıslar Aydın Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi. Konu ile ilgili devam eden çalışmalarda, organizatör olduğu tespit edilen T.A. isimli şahıs, göçmen kaçakçılığı suçundan yakalanarak gözaltına alındı, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, sahil bölgesinde Didim Kom Grup Amirliği Ekipleri’nce yapılan ayrı bir çalışmada, bir grubun denizden kaçmaya çalıştığı esnada, bir grubun ise, karada  olmak üzere toplam 10 düzensiz göçmen yakalandı. Yabancı uyruklu şahıslar, Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilirken organizatör olduğu tespit edilen A.I. isimli şahıs da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde göçmen kaçakçılığını önlemek amacıyla gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, yabancı uyruklu 45 kişi yakalanırken, bu şahısları yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarmak isteyen 2 kişi de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Didim Kom Grup Amirliği Ekipleri’nce göçmen kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, polis ekipleri takibini yaptığı bir aracı dur ihtarında bulundu. Aracı kullanan şahıs, araç çalışır vaziyette kaçmaya çalıştığı esnada yakalandı. Araçta yapılan kontrollerde, araç kasasında toplam 35 düzensiz göçmenin bulunduğu tespit edilerek, işlemlerinin ardından şahıslar Aydın Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

Konu ile ilgili devam eden çalışmalarda, organizatör olduğu tespit edilen T.A. isimli şahıs, göçmen kaçakçılığı suçundan yakalanarak gözaltına alındı, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, sahil bölgesinde Didim Kom Grup Amirliği Ekipleri’nce yapılan ayrı bir çalışmada, bir grubun denizden kaçmaya çalıştığı esnada, bir grubun ise, karada  olmak üzere toplam 10 düzensiz göçmen yakalandı. Yabancı uyruklu şahıslar, Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilirken organizatör olduğu tespit edilen A.I. isimli şahıs da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.