Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gocabeşliler, şehitler için keşkek pişirip mevlit okuttu

GÜNCEL 18.09.2017 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3805+ kez okundu.
 

Gocabeşliler, şehitler için keşkek pişirip mevlit okuttu

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde bulunan ‘Gocabeşli Derneği’ şehitlerin ruhuna keşkek pişirip mevlit okuttu.

AYDIN- Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte hatim duası sonrası mehteran ekibi konser verirken yaz tatilinin son günü çevredeki vatandaşlar etkinlikte bir araya geldi. Sultanhisar Gocabeşli Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 5.’sini düzenlediği Kavaklı Keşkek Şenliği yoğun ilgi gördü. Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin’in de katıldığı etkinliklerde, garnizon komutanı Mehmet Gökhan, İlçe Emniyet Amiri Zafer Karadirek halkla bir araya geldi.
Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde bulunan ‘Gocabeşli Derneği’ şehitlerin ruhuna keşkek pişirip mevlit okuttu.

AYDIN- Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte hatim duası sonrası mehteran ekibi konser verirken yaz tatilinin son günü çevredeki vatandaşlar etkinlikte bir araya geldi.

Sultanhisar Gocabeşli Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 5.’sini düzenlediği Kavaklı Keşkek Şenliği yoğun ilgi gördü. Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin’in de katıldığı etkinliklerde, garnizon komutanı Mehmet Gökhan, İlçe Emniyet Amiri Zafer Karadirek halkla bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.