Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Gıyasettin Usta herkesi üzdü

SAĞLIK 25.02.2019 - 11:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3902+ kez okundu.
 

Gıyasettin Usta herkesi üzdü

43 yaşındaki şahıs, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

AYDIN - Aydın’ın Yenipazar ilçesine bağlı kırsal Karacaören Mahallesi’nde 43 yaşındaki bir şahıs gece kıraathaneden evine giderken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 3 çocuk babası Gıyasettin Eren’in ani ölümü herkesi üzdü. Edinilen bilgiye göre, Yenipazar ve çevresinde inşaat işleri ile uğraşan Gıyasettin Eren, akşam köydeki arkadaşları ile kıraathanede oturdu. Gece eve giderken yolda aniden fenalaşan Gıyasettin Eren, Köy Muhtarı Mustafa Kıroğlan tarafından hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Gıyasettin Eren, Yenipazar İlçe Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Henüz 43 yaşında olan 3 çocuk babası Gıyasettin Eren’in ani ölümü herkesi üzdü.
43 yaşındaki şahıs, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

AYDIN - Aydın’ın Yenipazar ilçesine bağlı kırsal Karacaören Mahallesi’nde 43 yaşındaki bir şahıs gece kıraathaneden evine giderken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 3 çocuk babası Gıyasettin Eren’in ani ölümü herkesi üzdü.

Edinilen bilgiye göre, Yenipazar ve çevresinde inşaat işleri ile uğraşan Gıyasettin Eren, akşam köydeki arkadaşları ile kıraathanede oturdu. Gece eve giderken yolda aniden fenalaşan Gıyasettin Eren, Köy Muhtarı Mustafa Kıroğlan tarafından hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Gıyasettin Eren, Yenipazar İlçe Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Henüz 43 yaşında olan 3 çocuk babası Gıyasettin Eren’in ani ölümü herkesi üzdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.