Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Girne Mahalle Muhtarından özverili çalışma

GÜNCEL 03.04.2020 - 20:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3891+ kez okundu.
 

Girne Mahalle Muhtarından özverili çalışma

Aydın-Efeler Girne Mahalle Muhtarı Şule Çıvkaroğlu, Mahallesinde oturan 65 yaş üstü ve Kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın “yanındayız” dedi ve uyarılarda bulundu.

AYDIN - Girne Mahalle Muhtarı Şule Çıvkaroğlu, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs (Covid 19) virüsü alınan tüm tedbirlere rağmen ülkemizde de tüm hızıyla yayılmaya devam etmektedir. Girne Mahalle Muhtarı olarak başta Evde Kal Çağrısı olmak üzere yapılan tüm uyarılara sıkı sıkıya uyulmasının büyük bir gereklilik olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza evden çıkmalarının ne derece riskli olduğunu, sosyal mesafenin korunmasında durumun ciddiyetini dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışmaktayız. Bu tedbirler kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlarımızın isim ve adreslerinin tespiti yapılmakta ve ihtiyaç sahiplerine gereken yardımların yapılabilmesi için üzerimize düşen görevleri ivedilikle yerine getirmekteyiz. Girne Mahalle Muhtarı olarak bu zor günleri aşacağımıza inanıyor ve vatandaşlarımızı tedbirli olmaya davet ediyorum. Bu hastalıkla mücadele eden başta Sağlık personelimize, Güvenlik güçlerimize ve bütün kurumlarımıza teşekkürü de bir borç biliyorum” dedi. Muhtar Çıvkaroğlu konuşmasının sonunda, “Ne olur evlerinizden çıkmayın, özellikle küçük çocukları olan aileler beni arayabilirler. Sizlerden gelebilecek her türlü isteklerinizi bizler gerekli mercilere bildiriyoruz” ifadelerini yer verdi.  
Aydın-Efeler Girne Mahalle Muhtarı Şule Çıvkaroğlu, Mahallesinde oturan 65 yaş üstü ve Kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın “yanındayız” dedi ve uyarılarda bulundu.

AYDIN - Girne Mahalle Muhtarı Şule Çıvkaroğlu, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs (Covid 19) virüsü alınan tüm tedbirlere rağmen ülkemizde de tüm hızıyla yayılmaya devam etmektedir.

Girne Mahalle Muhtarı olarak başta Evde Kal Çağrısı olmak üzere yapılan tüm uyarılara sıkı sıkıya uyulmasının büyük bir gereklilik olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza evden çıkmalarının ne derece riskli olduğunu, sosyal mesafenin korunmasında durumun ciddiyetini dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışmaktayız.

Bu tedbirler kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlarımızın isim ve adreslerinin tespiti yapılmakta ve ihtiyaç sahiplerine gereken yardımların yapılabilmesi için üzerimize düşen görevleri ivedilikle yerine getirmekteyiz. Girne Mahalle Muhtarı olarak bu zor günleri aşacağımıza inanıyor ve vatandaşlarımızı tedbirli olmaya davet ediyorum.

Bu hastalıkla mücadele eden başta Sağlık personelimize, Güvenlik güçlerimize ve bütün kurumlarımıza teşekkürü de bir borç biliyorum” dedi.

Muhtar Çıvkaroğlu konuşmasının sonunda, “Ne olur evlerinizden çıkmayın, özellikle küçük çocukları olan aileler beni arayabilirler. Sizlerden gelebilecek her türlü isteklerinizi bizler gerekli mercilere bildiriyoruz” ifadelerini yer verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.