Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Girişimci kadınlardan Çondur’a ziyaret

GÜNCEL 16.11.2017 - 14:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1979+ kez okundu.
 

Girişimci kadınlardan Çondur’a ziyaret

Aydın Ticaret Borsası Koordinatörlüğünde görevlerini yürüten Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ege Bölge Başkanı Esen Türker ve İcra Kurulu Üyeleri Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AYDIN- İcra Komitesi Ege Bölge Başkanı Esen Türker, “Aydın Ticaret Borsası olarak her zaman bizlere destek oldunuz, verdiğiniz destekler bizleri daha da güçlü kıldı. Destekleriniz için teşekkürlerimizi sunarak, başkanlık döneminizin hayırlı ve verimli geçmesini diliyoruz” dedi. Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur ise, “Kadın girişimcilerimizi başarılı projelerde görmekten duyduğumuz memnuniyeti belirterek sözlerime başlamak istiyorum. Kadınlara vermiş olduğumuz değer ile sizlerin başarılarını destekledik ve bundan sonraki çalışmalarınızda destekçiniz olmaya devam edeceğiz, Aydın’ımızın çağdaş yüzünü gösteren kadınlarımızın başarılarının sürekliliğini dileyerek, nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesini Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Er, Abdülkadir Yıldız, Mustafa Akdam, Meclis Üyeleri Ahmet Şenel, Rıza Uyar, Erkan Aslan ve Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı.
Aydın Ticaret Borsası Koordinatörlüğünde görevlerini yürüten Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ege Bölge Başkanı Esen Türker ve İcra Kurulu Üyeleri Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AYDIN- İcra Komitesi Ege Bölge Başkanı Esen Türker, “Aydın Ticaret Borsası olarak her zaman bizlere destek oldunuz, verdiğiniz destekler bizleri daha da güçlü kıldı. Destekleriniz için teşekkürlerimizi sunarak, başkanlık döneminizin hayırlı ve verimli geçmesini diliyoruz” dedi.

Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur ise, “Kadın girişimcilerimizi başarılı projelerde görmekten duyduğumuz memnuniyeti belirterek sözlerime başlamak istiyorum. Kadınlara vermiş olduğumuz değer ile sizlerin başarılarını destekledik ve bundan sonraki çalışmalarınızda destekçiniz olmaya devam edeceğiz, Aydın’ımızın çağdaş yüzünü gösteren kadınlarımızın başarılarının sürekliliğini dileyerek, nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesini Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Er, Abdülkadir Yıldız, Mustafa Akdam, Meclis Üyeleri Ahmet Şenel, Rıza Uyar, Erkan Aslan ve Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.