Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gezmiş'in avukatı için talimat verdi

SİYASET 02.01.2015 - 19:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 4085+ kez okundu.
 

Gezmiş'in avukatı için talimat verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sokaklardan toplanan evsizler arasında Deniz Gezmiş’in avukatlarından Erdoğan Gencel’in de olduğunu öğrenince Gencel ile ilgilenilmesini istedi.

CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre CHP’li İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun bu duyarlılığı üzerine hemen harekete geçtiğini belirterek, "Baro ile temasa geçildi, ambulans ve sağlık ekibi seferber edildi" dedi.  Belediye Başkanı İlgezdi, “Çok saygı ve sevgi duyduğumuz Deniz Gezmiş’in avukatlarından Sayın Erdoğan Gencel’in durumuyla ilgili olarak sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda yakından ilgileniyoruz. İstanbul Barosu’nun planlamasına göre Deniz Gezmiş’in avukatlarından Sayın Erdoğan Gencel’in sağlık ve yerleşim sorunu dahil, bu sorunların giderilmesi için ne yapmak gerekiyorsa yapacağız. Bu bizim hem insani hem de vicdani sorumluluğumuzdur. Bu duruş, bu sahiplenme, partimize de, Sayın Genel Başkanımıza da çok yakışmıştır ve bize de böyle bir görev düştüğü için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sokaklardan toplanan evsizler arasında Deniz Gezmiş’in avukatlarından Erdoğan Gencel’in de olduğunu öğrenince Gencel ile ilgilenilmesini istedi.

CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre CHP’li İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun bu duyarlılığı üzerine hemen harekete geçtiğini belirterek, "Baro ile temasa geçildi, ambulans ve sağlık ekibi seferber edildi" dedi. 

Belediye Başkanı İlgezdi, “Çok saygı ve sevgi duyduğumuz Deniz Gezmiş’in avukatlarından Sayın Erdoğan Gencel’in durumuyla ilgili olarak sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda yakından ilgileniyoruz. İstanbul Barosu’nun planlamasına göre Deniz Gezmiş’in avukatlarından Sayın Erdoğan Gencel’in sağlık ve yerleşim sorunu dahil, bu sorunların giderilmesi için ne yapmak gerekiyorsa yapacağız. Bu bizim hem insani hem de vicdani sorumluluğumuzdur. Bu duruş, bu sahiplenme, partimize de, Sayın Genel Başkanımıza da çok yakışmıştır ve bize de böyle bir görev düştüğü için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.