Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gezgin Değirmenci’nin çifte mutluluğu

MAGAZİN 24.11.2017 - 20:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4815+ kez okundu.
 

Gezgin Değirmenci’nin çifte mutluluğu

Yeni Ufuk Gazetesi Haber Müdürü Gezgin Değirmenci, aynı günde çifte mutluluk yaşadı.

AYDIN- Medet ve Sevcihan Yiğit çiftinin oğlu Mustafa Feyyaz Yiğit ile Gezgin ve Melek Değirmenci çiftinin kızı Aydın Büyükşehir Belediye Personeli Şeyma Gamze Değirmenci, evliliğe giden yolun ilk adımı olan nişan yüzüklerini taktı. Değirmenci Ailesi’nin evinde düzenlenen nişan törenine her iki ailenin yakınları katıldı. Gençlerin ailelerinin mutlulukları objektif karelerine yansıdı. Gazetemiz haber Müdürü Gezgin Değirmenci, gazetenin merkez ofisinde başta İmtiyaz sahibi Sadettin Çetin ve ekip arkadaşlarının hazırladığı sürpriz bir doğum günü patasıyla karşılandı. Bir günde iki mutluluğu bir arada yaşayan arkadaşımız Gezgin Değirmenci’ye nice mutluluklarla nice yıllara diyoruz.
Yeni Ufuk Gazetesi Haber Müdürü Gezgin Değirmenci, aynı günde çifte mutluluk yaşadı.

AYDIN- Medet ve Sevcihan Yiğit çiftinin oğlu Mustafa Feyyaz Yiğit ile Gezgin ve Melek Değirmenci çiftinin kızı Aydın Büyükşehir Belediye Personeli Şeyma Gamze Değirmenci, evliliğe giden yolun ilk adımı olan nişan yüzüklerini taktı.

Değirmenci Ailesi’nin evinde düzenlenen nişan törenine her iki ailenin yakınları katıldı. Gençlerin ailelerinin mutlulukları objektif karelerine yansıdı.

Gazetemiz haber Müdürü Gezgin Değirmenci, gazetenin merkez ofisinde başta İmtiyaz sahibi Sadettin Çetin ve ekip arkadaşlarının hazırladığı sürpriz bir doğum günü patasıyla karşılandı.

Bir günde iki mutluluğu bir arada yaşayan arkadaşımız Gezgin Değirmenci’ye nice mutluluklarla nice yıllara diyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.