Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Germencik’te uluslar arası sempozyum

KÜLTÜR 27.04.2017 - 12:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3323+ kez okundu.
 

Germencik’te uluslar arası sempozyum

Germencik Belediyesi Türkçülük gününde uluslararası bir sempozyuma imza atmaya hazırlanıyor.

AYDIN- Bir çok üniversiteden katılım sağlayacak Profesörler ve araştırmacılar tarafından Germencik’te ilk defa düzenlenen ve 3 mayıs günü gerçekleşecek sempozyum için Germencik Belediyesi hazırlıklara başladı. Bir çok üniversitede kendilerini alanlarında kanıtlamış olan Öğretim Görevlileri Germencik Belediyesi Konferans salonunda bir araya gelecek ve ‘’Türk Dünyası ve Türklük Bilinci’’ sempozyumunu gerçekleştirecek. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yaptığı açıklamada, ‘’Yıllarca Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar bir çok yerleşim alanında hüküm sürerek yaşayan Atalarımız ve Türk Milletinin yaşam alanları ve tarzlarını değerli hocalarımızdan dinleyeceğiz. Belki de bu sempozyumda ilk defa duyacağımız konular olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple de bütün vatandaşlarımızı 3 Mayıs’ta gerçekleşecek olan bu sempozyuma davet ediyorum’’ dedi. Türk Dünyası ve Türklük Bilinci Sempozyumu 3 Mayıs günü saat 09.00'da başlayıp 19.00'a kadar Germencik Belediyesi Konferans salonunda devam edecek. Saat 20.00'de Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu bir konser verecek.
Germencik Belediyesi Türkçülük gününde uluslararası bir sempozyuma imza atmaya hazırlanıyor.

AYDIN- Bir çok üniversiteden katılım sağlayacak Profesörler ve araştırmacılar tarafından Germencik’te ilk defa düzenlenen ve 3 mayıs günü gerçekleşecek sempozyum için Germencik Belediyesi hazırlıklara başladı. Bir çok üniversitede kendilerini alanlarında kanıtlamış olan Öğretim Görevlileri Germencik Belediyesi Konferans salonunda bir araya gelecek ve ‘’Türk Dünyası ve Türklük Bilinci’’ sempozyumunu gerçekleştirecek.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yaptığı açıklamada, ‘’Yıllarca Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar bir çok yerleşim alanında hüküm sürerek yaşayan Atalarımız ve Türk Milletinin yaşam alanları ve tarzlarını değerli hocalarımızdan dinleyeceğiz. Belki de bu sempozyumda ilk defa duyacağımız konular olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple de bütün vatandaşlarımızı 3 Mayıs’ta gerçekleşecek olan bu sempozyuma davet ediyorum’’ dedi.

Türk Dünyası ve Türklük Bilinci Sempozyumu 3 Mayıs günü saat 09.00'da başlayıp 19.00'a kadar Germencik Belediyesi Konferans salonunda devam edecek. Saat 20.00'de Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu bir konser verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.