Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Germencik’te Polis Teşkilatı'nın 174. yaşı kutlandı

GENEL 10.04.2019 - 18:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3600+ kez okundu.
 

Germencik’te Polis Teşkilatı'nın 174. yaşı kutlandı

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katılarak emniyet mensuplarını yalnız bırakmadığı bildirildi.

AYDIN - Germencik Kaymakamlığı bahçesinde yapılan kutlamaya Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Okan Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, Germencik Başsavcısı Arzu Akyol Sarıbaş, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, baro temsilcileri ve daire amirleri katıldı. Anıta çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Germencik Türk Burcu Parkı’nda düzenlenen etkinlikle devam etti. Etkinlikte konuşma yapan Germencik İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, “174 yıl geride kaldı. Kültürüyle, kendini sürekli geliştirerek, gelişen teknolojiye göre araç- gereç tesisatlarını yenileyip personel takviyeleriyle bugünlere kadar geldik. Polis teşkilatımız, kamu düzeninin korunması görevlerini yerine getirirken, çağdaş hukuk devleti ilkelerinden hareketle, insan haklarına saygılı bir çizgi izlemeyi ilke edinmiştir. Kuruluşumuzdan bugüne kadar şehit olan meslektaşlarımızı rahmetle anıyoruz” dedi.
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katılarak emniyet mensuplarını yalnız bırakmadığı bildirildi.

AYDIN - Germencik Kaymakamlığı bahçesinde yapılan kutlamaya Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Okan Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, Germencik Başsavcısı Arzu Akyol Sarıbaş, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, baro temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

Anıta çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Germencik Türk Burcu Parkı’nda düzenlenen etkinlikle devam etti. Etkinlikte konuşma yapan Germencik İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, “174 yıl geride kaldı. Kültürüyle, kendini sürekli geliştirerek, gelişen teknolojiye göre araç- gereç tesisatlarını yenileyip personel takviyeleriyle bugünlere kadar geldik. Polis teşkilatımız, kamu düzeninin korunması görevlerini yerine getirirken, çağdaş hukuk devleti ilkelerinden hareketle, insan haklarına saygılı bir çizgi izlemeyi ilke edinmiştir. Kuruluşumuzdan bugüne kadar şehit olan meslektaşlarımızı rahmetle anıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.