Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik’te Hayrettin Öner Sosyal Tesisleri’ni hizmete açıldı

GÜNCEL 25.06.2019 - 10:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3509+ kez okundu.
 

Germencik’te Hayrettin Öner Sosyal Tesisleri’ni hizmete açıldı

Germencik Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Hayrettin Öner Sosyal Tesisleri yenilenmiş haliyle halka hizmete açıldı.

AYDIN- Hayrettin Öner Sosyal Tesisleri halka hizmete açılarak ilk faaliyetini, 1 Temmuz Cumartesi günü Yaz Etkinlikleri kapsamında yüzme kursuyla gerçekleştirilecek. Ortaklar Mahallesi’nde bulunan 8 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilmiş olan sosyal tesis, yenilenen havuzu ve halı sahası ile Germencikli vatandaşın beğenisine sunuldu. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, yaptığı açıklamada, uzun süredir atıl durumda olan Hayrettin Öner Sosyal Tesisleri’ni eski kötü görüntüsünden kurtararak Germencik’e yakışır bir tesis haline getirdiğini söyledi. Başkan Öndeş, tesiste, yüzme havuzu, halı sahası, çocuk oyun alanlarıyla her yaştan vatandaşa uygun bir hale geldiğini ifade etti. İlçenin birçok istediğine cevap verecek şekilde hazırlanan Sosyal Tesis, 1 Temmuz’da tam olarak hizmete başlayacak. Fuat Öndeş, vatandaşın kullanabileceği, kadınların sosyal etkinliklerini icra edebileceği, düğün ve sünnet etkinliklerinin yapılabileceği güzel bir mekan oluştuğunu kaydetti.
Germencik Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Hayrettin Öner Sosyal Tesisleri yenilenmiş haliyle halka hizmete açıldı.

AYDIN- Hayrettin Öner Sosyal Tesisleri halka hizmete açılarak ilk faaliyetini, 1 Temmuz Cumartesi günü Yaz Etkinlikleri kapsamında yüzme kursuyla gerçekleştirilecek. Ortaklar Mahallesi’nde bulunan 8 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilmiş olan sosyal tesis, yenilenen havuzu ve halı sahası ile Germencikli vatandaşın beğenisine sunuldu.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, yaptığı açıklamada, uzun süredir atıl durumda olan Hayrettin Öner Sosyal Tesisleri’ni eski kötü görüntüsünden kurtararak Germencik’e yakışır bir tesis haline getirdiğini söyledi.

Başkan Öndeş, tesiste, yüzme havuzu, halı sahası, çocuk oyun alanlarıyla her yaştan vatandaşa uygun bir hale geldiğini ifade etti. İlçenin birçok istediğine cevap verecek şekilde hazırlanan Sosyal Tesis, 1 Temmuz’da tam olarak hizmete başlayacak. Fuat Öndeş, vatandaşın kullanabileceği, kadınların sosyal etkinliklerini icra edebileceği, düğün ve sünnet etkinliklerinin yapılabileceği güzel bir mekan oluştuğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.