Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik'te Fuat Öndeş seçim startını verdi

SİYASET 14.08.2018 - 16:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3198+ kez okundu.
 

Germencik'te Fuat Öndeş seçim startını verdi

Aydın'da seçimin en iddialı geçeceği ilçelerden biri olan Germencik'te belediye başkan adaylığını açıklayan Fuat Öndeş, ilçedeki köy muhtarlarıyla akşam yemeğinde buluştu.

AYDIN- 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adayları da yavaş yavaş sahaya çıkmaya başladı. Aydın'da seçimin en iddialı geçeceği ilçelerden biri olan Germencik'te belediye başkan adaylığını açıklayan Fuat Öndeş, ilçedeki köy muhtarlarıyla akşam yemeğinde buluştu. 25 muhtarın katıldığı yemekte konuşan Eczacı Fuat Öndeş, koltuğa ihtiyacının olmadığını, Germencik'e hizmet etmek için yola çıktığını söyledi. GÜZEL BİR GELECEK İÇİN Köy muhtarlarının da büyük ilgi gösterdiği yemekte konuşan Fuat Öndeş, "Bu yola çıkarken önce ailemin rızasını ve duasını aldım. Utanma duygusunun, merhamatin, vicdanın ve adaletin olmadığı bir siyaset yapmak istemiyorum. Şimdi de sizlerin, halkın desteğini istiyorum. Germencik'e güzel hizmetler kazandırmak, çocuklarımıza güzel bir gelecek için Germencik Belediye Başkanlığı görevine talibim" dedi. KOLTUĞA İHYACIM YOK Koltuğa ihtiyacım yok diyen Fuat Öndeş, "Hizmet için yola çıktım. Germencik'in hak ettiği noktada olmadığına inanıyorum. Bu makus talihi yenmek için de güzel bir ekiple Germencik'i Aydın'da hak ettiği yere getirmek ve bunun için gece gündüz demeden mesai yapacağıma söz veriyorum. Muhtarlarımız bizim en önemli hizmet ayağımız olacak. Sizlerle bu yolu yürüyeceğiz" şeklinde konuştu. MUHTARLARIN YANINDAYIM Yemeğe davet ettiği bazı muhtarların sözlü tehdit edildiğini, ilçedeki başka muhtarların da fiziki tehditlere maruz kaldığını söyleyen Fuat Öndeş, "Muhtarlarımızın her zaman yanındayım. Uğradıkları haksızları biliyorum ve farkındayım. Size yapılanları tasvip etmemiz mümkün değil. Konuyu sizlerle birlikte yakından takip edeceğim. Sonuna kadar da yanınızdayım. Benim milletvekili, büyükşehir başkanlığı gibi hedefim yok. Benim derdim Germencik, ilçemize güzel eserler bırakmak üzere yola çıktık, hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. Muhtarların sorularını da cevaplayan Fuat Öndeş, gazetecilerin "İsminiz CHP ile anılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile de görüştüğünüzü duyduk doğru mu?" demesi üzerine de, "Evet, doğru. Hakkımızda hayırlısı" yanıtını verdi.
Aydın'da seçimin en iddialı geçeceği ilçelerden biri olan Germencik'te belediye başkan adaylığını açıklayan Fuat Öndeş, ilçedeki köy muhtarlarıyla akşam yemeğinde buluştu.

AYDIN- 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adayları da yavaş yavaş sahaya çıkmaya başladı. Aydın'da seçimin en iddialı geçeceği ilçelerden biri olan Germencik'te belediye başkan adaylığını açıklayan Fuat Öndeş, ilçedeki köy muhtarlarıyla akşam yemeğinde buluştu.

25 muhtarın katıldığı yemekte konuşan Eczacı Fuat Öndeş, koltuğa ihtiyacının olmadığını, Germencik'e hizmet etmek için yola çıktığını söyledi.

GÜZEL BİR GELECEK İÇİN

Köy muhtarlarının da büyük ilgi gösterdiği yemekte konuşan Fuat Öndeş, "Bu yola çıkarken önce ailemin rızasını ve duasını aldım. Utanma duygusunun, merhamatin, vicdanın ve adaletin olmadığı bir siyaset yapmak istemiyorum. Şimdi de sizlerin, halkın desteğini istiyorum. Germencik'e güzel hizmetler kazandırmak, çocuklarımıza güzel bir gelecek için Germencik Belediye Başkanlığı görevine talibim" dedi.

KOLTUĞA İHYACIM YOK

Koltuğa ihtiyacım yok diyen Fuat Öndeş, "Hizmet için yola çıktım. Germencik'in hak ettiği noktada olmadığına inanıyorum. Bu makus talihi yenmek için de güzel bir ekiple Germencik'i Aydın'da hak ettiği yere getirmek ve bunun için gece gündüz demeden mesai yapacağıma söz veriyorum. Muhtarlarımız bizim en önemli hizmet ayağımız olacak. Sizlerle bu yolu yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

MUHTARLARIN YANINDAYIM

Yemeğe davet ettiği bazı muhtarların sözlü tehdit edildiğini, ilçedeki başka muhtarların da fiziki tehditlere maruz kaldığını söyleyen Fuat Öndeş, "Muhtarlarımızın her zaman yanındayım. Uğradıkları haksızları biliyorum ve farkındayım. Size yapılanları tasvip etmemiz mümkün değil. Konuyu sizlerle birlikte yakından takip edeceğim. Sonuna kadar da yanınızdayım. Benim milletvekili, büyükşehir başkanlığı gibi hedefim yok. Benim derdim Germencik, ilçemize güzel eserler bırakmak üzere yola çıktık, hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Muhtarların sorularını da cevaplayan Fuat Öndeş, gazetecilerin "İsminiz CHP ile anılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile de görüştüğünüzü duyduk doğru mu?" demesi üzerine de, "Evet, doğru. Hakkımızda hayırlısı" yanıtını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.