Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Germencik’te çocuklar sosyal medyadan korunacak

EĞİTİM 08.05.2018 - 19:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3054+ kez okundu.
 

Germencik’te çocuklar sosyal medyadan korunacak

Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında “Çocukları Sosyal Medyada(n) Koruma Kılavuzu” konferansı ile Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu, Germenciklilerle buluşacak.

AYDIN- Ahmet Şerif İzgören, Akademisyen Anne gibi Türkiye’nin önde gelen kişisel gelişim uzmanlarını ilçe halkı ile buluşturan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “9 Mayıs saat 16.30’ da Germencik Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu’nun katılacağı ‘Çocukları Sosyal Medyada(n) Koruma Kılavuzu’ konferansına tüm halkımız davetlidir” dedi. BAŞKAN AKIN: EĞİTİMDE ÖNCÜ ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ Başkan Akın, belediye olarak etkinliklerin gün geçtikçe artarak devam ettiğini kaydederek, şunları söyledi: “İlçe halkımızın gelişimine katkı sağlamak için Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerimiz devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Umut Sav hocamız tarafından gerçekleştirilen ‘Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı’ konferansının sonrasında yine günümüzde çocuklarımızı esareti altına alan internet ve sosyal medyadan korunmak için bizlere bilgiler verecek değerli hocamız Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu Aydın’ımızda yetişen önemli bir değer. Yazdığı son kitabı ‘Kapat’ ismiyle aslında gereken bilgileri hocamız bizlere aktarıyor. Bence herkesin okuması gereken bu kitapta her ailenin bilmesi gereken konular var. Bizler Germencik Belediyesi olarak eğitimde öncü adımlar atmaya bundan sonrada devam edeceğiz. Yarın gerçekleşecek konferansa tüm halkımızı davet ediyorum.”
Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında “Çocukları Sosyal Medyada(n) Koruma Kılavuzu” konferansı ile Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu, Germenciklilerle buluşacak.

AYDIN- Ahmet Şerif İzgören, Akademisyen Anne gibi Türkiye’nin önde gelen kişisel gelişim uzmanlarını ilçe halkı ile buluşturan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “9 Mayıs saat 16.30’ da Germencik Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu’nun katılacağı ‘Çocukları Sosyal Medyada(n) Koruma Kılavuzu’ konferansına tüm halkımız davetlidir” dedi.

BAŞKAN AKIN: EĞİTİMDE ÖNCÜ ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Akın, belediye olarak etkinliklerin gün geçtikçe artarak devam ettiğini kaydederek, şunları söyledi:

“İlçe halkımızın gelişimine katkı sağlamak için Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerimiz devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Umut Sav hocamız tarafından gerçekleştirilen ‘Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı’ konferansının sonrasında yine günümüzde çocuklarımızı esareti altına alan internet ve sosyal medyadan korunmak için bizlere bilgiler verecek değerli hocamız Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu Aydın’ımızda yetişen önemli bir değer.

Yazdığı son kitabı ‘Kapat’ ismiyle aslında gereken bilgileri hocamız bizlere aktarıyor. Bence herkesin okuması gereken bu kitapta her ailenin bilmesi gereken konular var.

Bizler Germencik Belediyesi olarak eğitimde öncü adımlar atmaya bundan sonrada devam edeceğiz. Yarın gerçekleşecek konferansa tüm halkımızı davet ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.