Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik'te 2 mahalleye gölet sözü

MAGAZİN (AA) - Anadolu Ajansı | 30.05.2015 - 11:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3464+ kez okundu.
 

Germencik'te 2 mahalleye gölet sözü

AK Parti Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürürken, Uslu'nun dünkü ziyaret durağı Germencik oldu.

AK Parti Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürürken, Uslu'nun dünkü ziyaret durağı Germencik oldu. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Uslu, Germenciklilerin sorunlarını dinleyerek çözüm umudu oldu. Aydın’ın incir üretiminde en önemli ilçelerinden olan Germencik’te vatandaşlarla bir araya gelen Zeynep Karahan Uslu, AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada partililer ile bir araya gelen Uslu, ardından ilçe pazarını gezerek esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbet edip onların sorunlarını dinleyen Zeynep Karahan Uslu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Aydın için verdiği müjdeleri anlattı. Zaman zaman vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmeyen Zeynep Karahan Uslu, öğle yemeğinin ardından Germencik mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlarıyla birlikte uzun soluklu bir toplantının ardından istek ve taleplerin yerine getirileceğini söyleyen Zeynep Karahan Uslu, “Bizi Ankara’ya güçlü gönderin. Biz de Ankara’yı sizin ayağınıza getirip en büyük desteği verelim” ifadelerini kullandı. MAHALLEYE UMUT OLDU Germencik mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Doç. Zeynep Karahan Uslu, Ömerbeyli mahallesine gölet yapılacağının sözünü verdi. Gerekli çalışmaların başlanması için hazırlanacak olan projenin derhal onaylanmasını sağlayacağını söyleyen Zeynep Karahan Uslu,  “Ömerbeyli ve Turanlar mahallelerimizdeki gölet sorununu çözeceğiz. Hazırlanacak olan projenin hemen onaylanmasını sağlayıp inşallah kısa zamanda Ömerbeyli ve Turanlar mahallelerini göletine kavuşturacağız. Neşetiye mahallesindeki Dere Ağzı Islahı projesi 1 ay içinde onaylanacak. Bunun da müjdesini verelim. Ayrıca diğer mahallelerimizdeki Grayder ihtiyacını da karşılayacağız. Biz millet için varız” ifadelerini kullandı. Toplantının ardından Neşetiye ve Hıdırbeyli mahallelerini gezen AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, roman vatandaşların hasır ürettiği çalışma alanlarını gezerek vatandaşlara hayırlı işler diledi. Roman vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Uslu, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 5 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK Aydın’a birçok projenin gerçekleştirileceğini dile getiren AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Aydın için verdiği müjdeleri anlattı. Özellikle gençleri yakından ilgilendiren müjdeyi vatandaşlara aktaran Zeynep Karahan Uslu, 5 Bin kişiye istihdam sağlanacağını dile getirdi. Uslu, “Toplum yararına çalışma kapsamında 2015 yılı içerisinde 5 Bin kişi İŞ-KUR aracılığı ile işe yerleştirilecek” dedi. Aydın’da işsizlik sorununun büyük bir kısmını bu proje ile bitireceklerini de ekleyen Zeynep Karahan Uslu, Germencik gibi birçok ilçemizdeki işsiz vatandaşlarımız bu proje ile daha rahat edecek inşallah” dedi.
AK Parti Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürürken, Uslu'nun dünkü ziyaret durağı Germencik oldu.

AK Parti Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürürken, Uslu'nun dünkü ziyaret durağı Germencik oldu.

Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Uslu, Germenciklilerin sorunlarını dinleyerek çözüm umudu oldu.

Aydın’ın incir üretiminde en önemli ilçelerinden olan Germencik’te vatandaşlarla bir araya gelen Zeynep Karahan Uslu, AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada partililer ile bir araya gelen Uslu, ardından ilçe pazarını gezerek esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbet edip onların sorunlarını dinleyen Zeynep Karahan Uslu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Aydın için verdiği müjdeleri anlattı.

Zaman zaman vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmeyen Zeynep Karahan Uslu, öğle yemeğinin ardından Germencik mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlarıyla birlikte uzun soluklu bir toplantının ardından istek ve taleplerin yerine getirileceğini söyleyen Zeynep Karahan Uslu, “Bizi Ankara’ya güçlü gönderin. Biz de Ankara’yı sizin ayağınıza getirip en büyük desteği verelim” ifadelerini kullandı.

MAHALLEYE UMUT OLDU

Germencik mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Doç. Zeynep Karahan Uslu, Ömerbeyli mahallesine gölet yapılacağının sözünü verdi. Gerekli çalışmaların başlanması için hazırlanacak olan projenin derhal onaylanmasını sağlayacağını söyleyen Zeynep Karahan Uslu,  “Ömerbeyli ve Turanlar mahallelerimizdeki gölet sorununu çözeceğiz. Hazırlanacak olan projenin hemen onaylanmasını sağlayıp inşallah kısa zamanda Ömerbeyli ve Turanlar mahallelerini göletine kavuşturacağız. Neşetiye mahallesindeki Dere Ağzı Islahı projesi 1 ay içinde onaylanacak. Bunun da müjdesini verelim. Ayrıca diğer mahallelerimizdeki Grayder ihtiyacını da karşılayacağız. Biz millet için varız” ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından Neşetiye ve Hıdırbeyli mahallelerini gezen AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, roman vatandaşların hasır ürettiği çalışma alanlarını gezerek vatandaşlara hayırlı işler diledi. Roman vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Uslu, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

5 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK

Aydın’a birçok projenin gerçekleştirileceğini dile getiren AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Aydın için verdiği müjdeleri anlattı. Özellikle gençleri yakından ilgilendiren müjdeyi vatandaşlara aktaran Zeynep Karahan Uslu, 5 Bin kişiye istihdam sağlanacağını dile getirdi. Uslu, “Toplum yararına çalışma kapsamında 2015 yılı içerisinde 5 Bin kişi İŞ-KUR aracılığı ile işe yerleştirilecek” dedi. Aydın’da işsizlik sorununun büyük bir kısmını bu proje ile bitireceklerini de ekleyen Zeynep Karahan Uslu, Germencik gibi birçok ilçemizdeki işsiz vatandaşlarımız bu proje ile daha rahat edecek inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.