Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Germencikliler de 15 Temmuz Şehitleri’ni andı

GÜNCEL 16.07.2019 - 14:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2856+ kez okundu.
 

Germencikliler de 15 Temmuz Şehitleri’ni andı

Germencik Kaymakamlığı ve Germencik Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, programa katılanlar arasında Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi, İlçe Jandarma Komutan Vekili Burhan Algül, İlçe Tarım Müdürü Turan Dursun, İlçe Müftüsü Recep Çalışkan, siyasi parti temsilcileri ve belediye meclis üyeleri yer aldı. Program, Cumhuriyet Meydanı’ndan Mehter Takımı eşliğinde halk ile birlikte gerçekleştirilen yürüyüşle başladı, Ali Şanlı Meydanı’ndaki etkinlikle sürdü. Burada, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması, Semazen gösterisi, şehitlerimiz için Kuran okunması ve dualar ile devam ederken, spor ve farklı dallarda dereceye girmiş öğrencilere ödülleri ve madalyaları dağıtıldı Yerel sanatçılarında sahne aldığı etkinlik sona erdikten sonra demokrasi nöbeti tutuldu.
Germencik Kaymakamlığı ve Germencik Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, programa katılanlar arasında Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi, İlçe Jandarma Komutan Vekili Burhan Algül, İlçe Tarım Müdürü Turan Dursun, İlçe Müftüsü Recep Çalışkan, siyasi parti temsilcileri ve belediye meclis üyeleri yer aldı.

Program, Cumhuriyet Meydanı’ndan Mehter Takımı eşliğinde halk ile birlikte gerçekleştirilen yürüyüşle başladı, Ali Şanlı Meydanı’ndaki etkinlikle sürdü.

Burada, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması, Semazen gösterisi, şehitlerimiz için Kuran okunması ve dualar ile devam ederken, spor ve farklı dallarda dereceye girmiş öğrencilere ödülleri ve madalyaları dağıtıldı

Yerel sanatçılarında sahne aldığı etkinlik sona erdikten sonra demokrasi nöbeti tutuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.