Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Germencik’e yeni bir yaşam alanı daha inşa ediliyor

GÜNCEL 03.07.2018 - 11:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3429+ kez okundu.
 

Germencik’e yeni bir yaşam alanı daha inşa ediliyor

“Germencik Değişiyor, Germencik Gelişiyor” sloganı ile yola çıkan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın, verdiği sözleri bir bir yerine getirdiği bildirildi..

AYDIN– Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Germencik’in Hıdırbeyli Mahallesi’nde 3 bin metrekarelik bir alana inşa edilecek olan Bardakçı Kahvesi’nin inşaat öncesi alan hazırlama çalışmalarına başlandı. Germencik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince hafriyat molozları temizlendi. Sosyal tesis olarak hizmete girecek olan Bardakçı Kahvesi’nin toprak hazırlığı ve tesviyesi yapıldı. Haziran ayında ihalesi yapılan Bardakçı Kahvesi’nde restoran ve düğün salonu da yer alıyor. Germencikli hemşerileri için yatırımlarına hızla devam eden Başkan Akın, “Gerçekleştirdiğimiz her projede Germencik’in geleceğine yönelik düşüncelerle çalışıyoruz. Yaptığımız her çalışmada sosyal belediyecilik için adım atıyoruz. Bugünü değil geleceğin Germencik’ini inşa ediyoruz” dedi.
“Germencik Değişiyor, Germencik Gelişiyor” sloganı ile yola çıkan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın, verdiği sözleri bir bir yerine getirdiği bildirildi..

AYDIN– Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Germencik’in Hıdırbeyli Mahallesi’nde 3 bin metrekarelik bir alana inşa edilecek olan Bardakçı Kahvesi’nin inşaat öncesi alan hazırlama çalışmalarına başlandı. Germencik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince hafriyat molozları temizlendi. Sosyal tesis olarak hizmete girecek olan Bardakçı Kahvesi’nin toprak hazırlığı ve tesviyesi yapıldı. Haziran ayında ihalesi yapılan Bardakçı Kahvesi’nde restoran ve düğün salonu da yer alıyor.

Germencikli hemşerileri için yatırımlarına hızla devam eden Başkan Akın, “Gerçekleştirdiğimiz her projede Germencik’in geleceğine yönelik düşüncelerle çalışıyoruz. Yaptığımız her çalışmada sosyal belediyecilik için adım atıyoruz. Bugünü değil geleceğin Germencik’ini inşa ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.