Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Germencik ve İncirliova’da ASKİ çalışmaları sürüyor

GÜNCEL 10.01.2019 - 13:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2985+ kez okundu.
 

Germencik ve İncirliova’da ASKİ çalışmaları sürüyor

İl genelinde sürdürülen alt ve üst yapı yatırımlarının yoğunlaştığı ilçelerin başında gelen Germencik ve İncirliova’da olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İncirliova Aykut Ozan Caddesi’nde yağmursuyu altyapısını güçlendirmek için ızgara yapımlarına hız verdi. Çalışmalar çerçevesinde yağmur suyunun deşarjı sağlanacak. Gerenkova Mahallesi’nde ise kanalizasyon bağlantı çalışmaları sürüyor. İncirliova’nın yanı sıra Germencik’te de çalışmalarına devam eden ASKİ Ekipleri, Ömerbeyli Mahallesi’nde sağlıklı ve sorunsuz içme suyu çalışmaları çerçevesinde içme suyu şebekesini yenileyip, abone bağlantılarını gerçekleştirdi. ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR İl genelinde gerçekleştirilen yatırımlardan önemli pay alan İncirliova ve Germencik ilçelerinde gerçekleşen çalışmalardan dolayı vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Taleplerinin hemen karşılık bulmasından sebebiyle mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
İl genelinde sürdürülen alt ve üst yapı yatırımlarının yoğunlaştığı ilçelerin başında gelen Germencik ve İncirliova’da olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İncirliova Aykut Ozan Caddesi’nde yağmursuyu altyapısını güçlendirmek için ızgara yapımlarına hız verdi.

Çalışmalar çerçevesinde yağmur suyunun deşarjı sağlanacak. Gerenkova Mahallesi’nde ise kanalizasyon bağlantı çalışmaları sürüyor. İncirliova’nın yanı sıra Germencik’te de çalışmalarına devam eden ASKİ Ekipleri, Ömerbeyli Mahallesi’nde sağlıklı ve sorunsuz içme suyu çalışmaları çerçevesinde içme suyu şebekesini yenileyip, abone bağlantılarını gerçekleştirdi.

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

İl genelinde gerçekleştirilen yatırımlardan önemli pay alan İncirliova ve Germencik ilçelerinde gerçekleşen çalışmalardan dolayı vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Taleplerinin hemen karşılık bulmasından sebebiyle mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.