Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik, sempozyuma evsahibi oldu

SİYASET 04.05.2017 - 11:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3970+ kez okundu.
 

Germencik, sempozyuma evsahibi oldu

Germencik Belediyesi, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nde gerçekleşen sempozyum ile yurt içi ve yurt dışından katılan bir çok bilim insanını ağırladı.

AYDIN- Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen sempozyuma ilgi oldukça yoğundu. 3 oturumda yapılan sempozyuma MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, MHP Germencik İlçe Başkanı Turgay Ulutaş, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Özbey, Germencik Ülkü Ocakları Başkanı Ali Koyuncu, Aydın Yönetici ve Sanayici İş Adamları Derneği’nin (AY-SİAD) Başkanı Özen Gündüz ve çok sayıda vatandaş katıldı. 3 Mayıs Türkçülük Günü’nde gerçekleşen bu sempozyumda Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ‘’Böylesine anlamlı bir günde yurt içi ve yurt dışından gelerek bizlerle beraber olan değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. 3 Mayıs Türkçülük Günü’nde günün anlam ve önemine yakışır uluslararası sempozyumumuzu başarıyla gerçekleştirdik. Günün sonunda Türk Dünyası Müzik Topluluğu’nun gerçekleştirdiği konserde öz kültürümüze ait birçok eseri keyifle dinleme fırsatımız oldu. Gerçekleşen sempozyumun önümüzdeki yıllarda farklı başlıklarla yapılması adına çalışmalarımıza şimdiden başlayacağız. Katılımları ile bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. Türk Burcu Restaurant Düğün Salonu’nda gerçekleşen Türk Dünyası Müzik Topluluğu konseri ile sempozyum sona erdi.
Germencik Belediyesi, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nde gerçekleşen sempozyum ile yurt içi ve yurt dışından katılan bir çok bilim insanını ağırladı.

AYDIN- Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen sempozyuma ilgi oldukça yoğundu. 3 oturumda yapılan sempozyuma MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, MHP Germencik İlçe Başkanı Turgay Ulutaş, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Özbey, Germencik Ülkü Ocakları Başkanı Ali Koyuncu, Aydın Yönetici ve Sanayici İş Adamları Derneği’nin (AY-SİAD) Başkanı Özen Gündüz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3 Mayıs Türkçülük Günü’nde gerçekleşen bu sempozyumda Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ‘’Böylesine anlamlı bir günde yurt içi ve yurt dışından gelerek bizlerle beraber olan değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. 3 Mayıs Türkçülük Günü’nde günün anlam ve önemine yakışır uluslararası sempozyumumuzu başarıyla gerçekleştirdik. Günün sonunda Türk Dünyası Müzik Topluluğu’nun gerçekleştirdiği konserde öz kültürümüze ait birçok eseri keyifle dinleme fırsatımız oldu. Gerçekleşen sempozyumun önümüzdeki yıllarda farklı başlıklarla yapılması adına çalışmalarımıza şimdiden başlayacağız. Katılımları ile bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Türk Burcu Restaurant Düğün Salonu’nda gerçekleşen Türk Dünyası Müzik Topluluğu konseri ile sempozyum sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.