Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik Protokolü bayramlaştı

GENEL 06.06.2019 - 11:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3149+ kez okundu.
 

Germencik Protokolü bayramlaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AYDIN- Germencik Kent Meydanı Kültür Evi’nde, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı’nca ortaklaşa düzenlenen programda, Kaymakam Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Fuat Öndeş, vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma programına Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, Jandarma Komutanı Yzb. Okan Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi, Germencik CHP İlçe Başkanı Salih Çavuş, Germencik Müftüsü Recep Çalışkan, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Ramazan Bayramı bayramlaşma programı bayramın birinci günü Kent Meydanı Türk Kültür Evi’nde gerçekleşti. Resmi Bayramlaşmadan sonra programa katılan vatandaşlarla içilen çaylar eşliğinde koyu sohbetlerin yapıldığı programda vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi. Bayramlaşmada çocukları da unutmayan Başkan Fuat Öndeş, tek tek bayramlaştığı her çocuğa birer oyuncak hediye ederek çocuklarında yüzünü güldürdü. Öndeş, “Bu bayram bizlerden çok çocukların bayramı eski gelenek göreneklerimizi yaşatmalıyız. Çocuklarımızın yüzündeki en ufak bir tebessüm bizim mutluluğumuz” dedi.
Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AYDIN- Germencik Kent Meydanı Kültür Evi’nde, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı’nca ortaklaşa düzenlenen programda, Kaymakam Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Fuat Öndeş, vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma programına Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, Jandarma Komutanı Yzb. Okan Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi, Germencik CHP İlçe Başkanı Salih Çavuş, Germencik Müftüsü Recep Çalışkan, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ramazan Bayramı bayramlaşma programı bayramın birinci günü Kent Meydanı Türk Kültür Evi’nde gerçekleşti. Resmi Bayramlaşmadan sonra programa katılan vatandaşlarla içilen çaylar eşliğinde koyu sohbetlerin yapıldığı programda vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi.

Bayramlaşmada çocukları da unutmayan Başkan Fuat Öndeş, tek tek bayramlaştığı her çocuğa birer oyuncak hediye ederek çocuklarında yüzünü güldürdü. Öndeş, “Bu bayram bizlerden çok çocukların bayramı eski gelenek göreneklerimizi yaşatmalıyız. Çocuklarımızın yüzündeki en ufak bir tebessüm bizim mutluluğumuz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.