Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik incir festivaline hazır

GÜNCEL 07.09.2017 - 14:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2815+ kez okundu.
 

Germencik incir festivaline hazır

Aydın’da bu yıl 8-9 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan 17. Germencik İncir Festivali’nin hazırlıklarının tamamlandığı bildirildi.+

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Germencik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, İncir festivalinin açılışı Edis’in sahne alması ile başlayacak. Sonrasında ise festivale damga vuracak isim Hadise, Edis’in hemen ardından Germenciklileri coşturacak. Festival kapsamında en iyi incir yarışmasında dereceye girenlere çeşitli ödüllerin yanı sıra Germencik’te bir de panayır kuruldu. Festivalin ikinci gecesinde Aleyna Tilki ve Buray, Germenciklilerle buluşacak. Festival hazırlıklarının tamamlanması hakkında açıklama yapan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ”Festivalimiz için hazırlıklarımızı tamamladık. 8-9 Eylül tarihlerinde Ege’nin gözü ve kulağı İncirin Ana Vatanı’nda, yani Germencik’te olacak. Festivalimiz kapsamında çeşitli etkinliklerde gerçekleşecek. Bunlardan sadece birisi ise En iyi incir yetiştiricisi ödülü. Bu yarışma için müracaatlar yapıldı. Çiftçilerimiz yarışmanın sonucunu merakla bekliyor. Henüz bizlerde bu yarışmanın birincisini bilmiyoruz. Dereceye girenlere festivalimiz kapsamında çeşitli ödüller verilecek. Kısacası Germencik 2 gün boyunca müziğe ve eğlenceye bu festivalle doyacak. Tüm hemşerilerimizi 17. Germencik İncir Festivali’mize bekliyorum” dedi. 17. si gerçekleşecek İncir Festivali 8 Eylül akşamı saat 21.00’de başlayacak.
Aydın’da bu yıl 8-9 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan 17. Germencik İncir Festivali’nin hazırlıklarının tamamlandığı bildirildi.+

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Germencik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, İncir festivalinin açılışı Edis’in sahne alması ile başlayacak. Sonrasında ise festivale damga vuracak isim Hadise, Edis’in hemen ardından Germenciklileri coşturacak. Festival kapsamında en iyi incir yarışmasında dereceye girenlere çeşitli ödüllerin yanı sıra Germencik’te bir de panayır kuruldu. Festivalin ikinci gecesinde Aleyna Tilki ve Buray, Germenciklilerle buluşacak.

Festival hazırlıklarının tamamlanması hakkında açıklama yapan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ”Festivalimiz için hazırlıklarımızı tamamladık. 8-9 Eylül tarihlerinde Ege’nin gözü ve kulağı İncirin Ana Vatanı’nda, yani Germencik’te olacak. Festivalimiz kapsamında çeşitli etkinliklerde gerçekleşecek. Bunlardan sadece birisi ise En iyi incir yetiştiricisi ödülü. Bu yarışma için müracaatlar yapıldı. Çiftçilerimiz yarışmanın sonucunu merakla bekliyor. Henüz bizlerde bu yarışmanın birincisini bilmiyoruz. Dereceye girenlere festivalimiz kapsamında çeşitli ödüller verilecek. Kısacası Germencik 2 gün boyunca müziğe ve eğlenceye bu festivalle doyacak. Tüm hemşerilerimizi 17. Germencik İncir Festivali’mize bekliyorum” dedi.

17. si gerçekleşecek İncir Festivali 8 Eylül akşamı saat 21.00’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.