Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik halk müziğine doydu

MAGAZİN 09.05.2018 - 15:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3996+ kez okundu.
 

Germencik halk müziğine doydu

Aydın’ın Germencik Şehit Cafer Ortaokulu öğrencilerinden oluşan 80 kişilik Türk Halk Müziği korosu Germenciklilere müzik dolu bir gece yaşattı.

AYDIN- Germencik Cumhuriyet Meydanını dolduran halk Şehit Cafer Ortaokulu müzik öğretmeni ve koro şefi Ali Kahya eşliğinde sevilen türküleri seslendirdi. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar söylenen türkülere eşlik ederek müzik dolu bir gece geçirdi. Germencik Şehit Cafer Ortaokulu Müdürü Osman Gürsoy, konser öncesi yaptığı konuşmada okul olarak düzenlemiş oldukları Türk Halk Müziği konserine başta Germencik Belediyesi ve diğer destek veren bütün kuruluş ve kişilere teşekkür ederek, “Sadece derslerdeki eğitimle değil, sosyal ve kültürel alanda çocuklarımızı yetiştirmeyi okul olarak misyon edindik. Akademik, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal anlamda çocuklarımızı geliştirici faaliyetlere ağırlık verdik. Çocuklarımız bu konser için Ekim ayından bu yana hazırlık yapıyorlar. Hep beraber çocuklarımızın emeğini izleyeceğiz” diye konuştu. Germencik Şehit Cafer Ortaokulu müzik öğretmeni ve koro şefi Ali Kahya ise, “Bu tür organizasyonlar ile öğrencilerimize kültürümüzü, Türk Halk Müziğimizi aktarmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Türk Halk Müziği konserine Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Aydın’ın Germencik Şehit Cafer Ortaokulu öğrencilerinden oluşan 80 kişilik Türk Halk Müziği korosu Germenciklilere müzik dolu bir gece yaşattı.

AYDIN- Germencik Cumhuriyet Meydanını dolduran halk Şehit Cafer Ortaokulu müzik öğretmeni ve koro şefi Ali Kahya eşliğinde sevilen türküleri seslendirdi. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar söylenen türkülere eşlik ederek müzik dolu bir gece geçirdi.

Germencik Şehit Cafer Ortaokulu Müdürü Osman Gürsoy, konser öncesi yaptığı konuşmada okul olarak düzenlemiş oldukları Türk Halk Müziği konserine başta Germencik Belediyesi ve diğer destek veren bütün kuruluş ve kişilere teşekkür ederek, “Sadece derslerdeki eğitimle değil, sosyal ve kültürel alanda çocuklarımızı yetiştirmeyi okul olarak misyon edindik. Akademik, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal anlamda çocuklarımızı geliştirici faaliyetlere ağırlık verdik. Çocuklarımız bu konser için Ekim ayından bu yana hazırlık yapıyorlar. Hep beraber çocuklarımızın emeğini izleyeceğiz” diye konuştu.

Germencik Şehit Cafer Ortaokulu müzik öğretmeni ve koro şefi Ali Kahya ise, “Bu tür organizasyonlar ile öğrencilerimize kültürümüzü, Türk Halk Müziğimizi aktarmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Türk Halk Müziği konserine Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.