Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik Festivali’nde yer yerinden oynadı

GÜNCEL 10.09.2017 - 12:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3172+ kez okundu.
 

Germencik Festivali’nde yer yerinden oynadı

17. Germencik İncir Festivali’nin birinci gününde Edis ve Hadise konserine yaklaşık 20 bin kişi akın etti.

AYDIN- Festival kapsamında Germencik Kent Meydanı’nda gerçekleşen konserde Edis ve hadise ile çevredeki il ve ilçelerden katılan ve doyumsuzlar anlar yaşayan vatandaşlar Germencik Belediye Başkanı Ümmet akına organizasyon için teşekkür ederek övgü dolu sözler söyledi. Bu yıl 17.’si düzenlenen Germencik İncir Festivali, Ege’nin dört bir yanından gelen misafirlerle renklendi. Festivalde, Cumhuriyet Meydanı’na akın eden vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı. Gecede Edis ve Hadise sahne alırken, Gecenin sunuculuğunu da TRT FM’in sevilen radyo programcısı Hop Dedik Ayhan yaptı. EDİS: HİÇ İNCİR YEMEDİM, İLK DEFA İNCİR YİYORUM Gecenin başlangıcında Edis, sahne öncesi verdiği röportajda incir festivaline geldim ama hiç incir yemedim. Bu gece burada olmaktan çok mutluyum. Bir ilçe belediyesinin böyle bir organizasyona imza atması çok güzel ancak ben İncir Festivaline geldim ve hayatımda hiç incir yemedim demesi üzerine Edis, hayranları İncir yeme konusunda sanatçıya baskı kurdular. HADİSE: SAHNE PERFORMANSIMI İNCİRİN VERDİĞİ ENERJİYE BORÇLUYUM Konser sonunda Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Hadise’ye de incir sepeti hediye etti. İçersinde incirli pasta da olan aldığı tüm hediyeleri ekip arkadaşlarıyla paylaşacağını söyleyen Hadise, başkan Ümmet Akın'ın son olarak hediye ettiği inciri de paylaşma talebini geri çevirdi. İncire bayıldığını ifade eden Hadise, “İnciri çok seviyorum. Severek tükettiğim bir meyve. Sahne performansımı incirin verdiği enerjiye borçluyum. Ekip arkadaşlarım kusura bakmasın, incirimi kimseyle paylaşmam” diyerek başkan Akın’a teşekkür etti.
17. Germencik İncir Festivali’nin birinci gününde Edis ve Hadise konserine yaklaşık 20 bin kişi akın etti.

AYDIN- Festival kapsamında Germencik Kent Meydanı’nda gerçekleşen konserde Edis ve hadise ile çevredeki il ve ilçelerden katılan ve doyumsuzlar anlar yaşayan vatandaşlar Germencik Belediye Başkanı Ümmet akına organizasyon için teşekkür ederek övgü dolu sözler söyledi. Bu yıl 17.’si düzenlenen Germencik İncir Festivali, Ege’nin dört bir yanından gelen misafirlerle renklendi. Festivalde, Cumhuriyet Meydanı’na akın eden vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı. Gecede Edis ve Hadise sahne alırken, Gecenin sunuculuğunu da TRT FM’in sevilen radyo programcısı Hop Dedik Ayhan yaptı.

EDİS: HİÇ İNCİR YEMEDİM, İLK DEFA İNCİR YİYORUM

Gecenin başlangıcında Edis, sahne öncesi verdiği röportajda incir festivaline geldim ama hiç incir yemedim. Bu gece burada olmaktan çok mutluyum. Bir ilçe belediyesinin böyle bir organizasyona imza atması çok güzel ancak ben İncir Festivaline geldim ve hayatımda hiç incir yemedim demesi üzerine Edis, hayranları İncir yeme konusunda sanatçıya baskı kurdular.

HADİSE: SAHNE PERFORMANSIMI İNCİRİN VERDİĞİ ENERJİYE BORÇLUYUM

Konser sonunda Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Hadise’ye de incir sepeti hediye etti. İçersinde incirli pasta da olan aldığı tüm hediyeleri ekip arkadaşlarıyla paylaşacağını söyleyen Hadise, başkan Ümmet Akın'ın son olarak hediye ettiği inciri de paylaşma talebini geri çevirdi. İncire bayıldığını ifade eden Hadise, “İnciri çok seviyorum. Severek tükettiğim bir meyve. Sahne performansımı incirin verdiği enerjiye borçluyum. Ekip arkadaşlarım kusura bakmasın, incirimi kimseyle paylaşmam” diyerek başkan Akın’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.