Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik Belediyespor Atletizm Takımı İl Birincisi oldu

SPOR 19.04.2019 - 15:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3836+ kez okundu.
 

Germencik Belediyespor Atletizm Takımı İl Birincisi oldu

18 Nisan’da Aydın Kardeşköy Atletizm Pisti’nde yapılan Türkiye Atletizm Federasyonu Turkcell U-14 Atletizm İl Birinciliği müsabakalarında, Germencik Belediyespor Kulübü’nün Aydın İl Birincisi olduğu bildirildi.

AYDIN- Germencik Belediyespor Atletizm Takımı sporcularından Polatcan Tunç Fırlatma topu 1.’si, Samet Acar 60m 1.’si, Emre Akçay yüksek atlama 1.’si, Caner Akdağ uzun atlama 1.’si, Miraç Çakmak 1000 m 2.’si ve 5x80m Bayrak Takımı İl Birincisi oldular. Germencik Belediyespor Atletizm Antrenörü Fatih Parlak, hedeflerinin 28 Mayıs’ta yapılacak olan TAF Turkcell U-14 Atletizm Festivali’nde Ege Bölge Şampiyonluğu olduğunu söyledi. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Germencik Belediyespor Kulübümüz, ilçemizin önemli değerlerindendir. Sporcularımızın böyle bir başarıyla ilçemize dönmeleri beni çok gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen antrenörümüz Fatih Parlak’ı ve her bir sporcumuzu tek tek tebrik ediyorum. 28 Mayıs’ta yapılacak olan TAF Turkcell U-14 Atletizm Festivali’nde Ege Bölge Şampiyonu olarak ilçemizi ve bizleri tekrar gururlandıracaklarından eminim. Tüm sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.
18 Nisan’da Aydın Kardeşköy Atletizm Pisti’nde yapılan Türkiye Atletizm Federasyonu Turkcell U-14 Atletizm İl Birinciliği müsabakalarında, Germencik Belediyespor Kulübü’nün Aydın İl Birincisi olduğu bildirildi.

AYDIN- Germencik Belediyespor Atletizm Takımı sporcularından Polatcan Tunç Fırlatma topu 1.’si, Samet Acar 60m 1.’si, Emre Akçay yüksek atlama 1.’si, Caner Akdağ uzun atlama 1.’si, Miraç Çakmak 1000 m 2.’si ve 5x80m Bayrak Takımı İl Birincisi oldular. Germencik Belediyespor Atletizm Antrenörü Fatih Parlak, hedeflerinin 28 Mayıs’ta yapılacak olan TAF Turkcell U-14 Atletizm Festivali’nde Ege Bölge Şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Germencik Belediyespor Kulübümüz, ilçemizin önemli değerlerindendir. Sporcularımızın böyle bir başarıyla ilçemize dönmeleri beni çok gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen antrenörümüz Fatih Parlak’ı ve her bir sporcumuzu tek tek tebrik ediyorum. 28 Mayıs’ta yapılacak olan TAF Turkcell U-14 Atletizm Festivali’nde Ege Bölge Şampiyonu olarak ilçemizi ve bizleri tekrar gururlandıracaklarından eminim. Tüm sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.