Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Germencik Belediyesi’nden bir tiyatro etkinliği daha

SANAT 07.01.2019 - 13:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3069+ kez okundu.
 

Germencik Belediyesi’nden bir tiyatro etkinliği daha

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tiyatro Günleri kapsamında Aydın'ın sevilen grubu Finitolar’ın, 3’üncü defa Germenciklilerle buluşacağı bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Erkan Karadeniz’in yazıp yönettiği ve Tuğçe Karabayır ile birlikte sahne aldıkları iki kişilik oyunlar ile tiyatroseverlere keyifli anlar yaşatan grup bu defa “Kiralık Sahne” isimli iki kişilik komedi oyununu Germencikliler için sahneleyecekler. İkili daha evvel “Ruh Öküzüm” ve “Ruh Öküzüm Bebek” oyunları ile evli bir çiftin hikâyesini mizahi bir tarzda anlatarak izleyiciyi adeta gülme krizine sokmuşlardı. Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda sahnelenecek tiyatro hakkında Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Şöyle konuştu: “Aydınımızdan çıkmış ve İlimizi birçok platformda büyük başarılarla temsil eden genç kardeşlerimizi üstün başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Belediye olarak elimizden geldiğince böyle etkinliklerde onların yanında olmaya gayret gösteriyoruz.’’ Finitolar Germencik’te 3’üncü defa sahne alacağını ve daha evvel sergiledikleri 2 oyunda çok başarılı olduklarını belirten Başkan Akın, ‘’Profesyonel bir grup olduklarını herkese ispat ettiler. Finitolar grubunun Belediyemiz konferans salonunda Salı günü sergileyecekleri bu güzel oyuna tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi. Germencik Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen tiyatro gösterisinin 08 Ocak 2019 günü saat 20.00’de Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşeceği, oyun için ise ücretsiz biletlerin Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kültür Kafe, Ortaklar Giyim Bankasından temin edilebileceği belirtildi.
Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tiyatro Günleri kapsamında Aydın'ın sevilen grubu Finitolar’ın, 3’üncü defa Germenciklilerle buluşacağı bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Erkan Karadeniz’in yazıp yönettiği ve Tuğçe Karabayır ile birlikte sahne aldıkları iki kişilik oyunlar ile tiyatroseverlere keyifli anlar yaşatan grup bu defa “Kiralık Sahne” isimli iki kişilik komedi oyununu Germencikliler için sahneleyecekler. İkili daha evvel “Ruh Öküzüm” ve “Ruh Öküzüm Bebek” oyunları ile evli bir çiftin hikâyesini mizahi bir tarzda anlatarak izleyiciyi adeta gülme krizine sokmuşlardı.

Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda sahnelenecek tiyatro hakkında Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Şöyle konuştu:

“Aydınımızdan çıkmış ve İlimizi birçok platformda büyük başarılarla temsil eden genç kardeşlerimizi üstün başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Belediye olarak elimizden geldiğince böyle etkinliklerde onların yanında olmaya gayret gösteriyoruz.’’

Finitolar Germencik’te 3’üncü defa sahne alacağını ve daha evvel sergiledikleri 2 oyunda çok başarılı olduklarını belirten Başkan Akın, ‘’Profesyonel bir grup olduklarını herkese ispat ettiler. Finitolar grubunun Belediyemiz konferans salonunda Salı günü sergileyecekleri bu güzel oyuna tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

Germencik Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen tiyatro gösterisinin 08 Ocak 2019 günü saat 20.00’de Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşeceği, oyun için ise ücretsiz biletlerin Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kültür Kafe, Ortaklar Giyim Bankasından temin edilebileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.