Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Germencik Belediyesi’nden kan bağışı kampanyası

SAĞLIK 22.09.2020 - 01:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4098+ kez okundu.
 

Germencik Belediyesi’nden kan bağışı kampanyası

Aydın’ın Germencik ilçesinde belediye tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

AYDIN - Germencik Belediyesi ve Türk Kızılay Aydın Kan Bağışı Merkezi iş birliği ile Germencik ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Germencik Belediyesi önünde kan bağışı aracında bağış işlemi gerçekleştirilirken, bağışta bulunmak isteyenlerin ateşleri ölçülerek içeriye alındı. Vatandaşlar ve belediye personelinin yanı sıra Germencik Belediye Başkan Vekili Mehmet Çondur da kan bağışında bulundu. Çondur, “Korona virüs salgını dolayısıyla kan stoklarında ciddi derecede azalma olduğu hepimizce bilinmem bir konu. Germencik Belediyesi olarak biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalıştı. Destek veren tüm personellerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum. Unutmayalım ki, kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” dedi.
Aydın’ın Germencik ilçesinde belediye tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

AYDIN - Germencik Belediyesi ve Türk Kızılay Aydın Kan Bağışı Merkezi iş birliği ile Germencik ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Germencik Belediyesi önünde kan bağışı aracında bağış işlemi gerçekleştirilirken, bağışta bulunmak isteyenlerin ateşleri ölçülerek içeriye alındı. Vatandaşlar ve belediye personelinin yanı sıra Germencik Belediye Başkan Vekili Mehmet Çondur da kan bağışında bulundu.

Çondur, “Korona virüs salgını dolayısıyla kan stoklarında ciddi derecede azalma olduğu hepimizce bilinmem bir konu. Germencik Belediyesi olarak biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalıştı. Destek veren tüm personellerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum. Unutmayalım ki, kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.