Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik Belediyesi iftar yemeklerine devam ediyor

GÜNCEL 30.05.2019 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3739+ kez okundu.
 

Germencik Belediyesi iftar yemeklerine devam ediyor

Germencik Belediyesi Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı dolayısı ile her gün bir mahallede düzenlenen iftar yemeğinin devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, dün 29 Mayıs tarihinde Karaağaçlı ve Reisköy Mahalleri’nde verilen iftar yemeğine halkın katılımı yoğundu. 30 Mayıs Perşembe günü yani bugün Germencik Belediyesi iftar programı Uzunkum ve Tekin Mahalleri’nde yapılacak. 31 Mayıs ve 2 Haziran’a kadar Gümüşköy, Gümüşyeniköy, Dampınar, Habipler, Kızılcapınar ve Abdurrahmanlar Mahalleri’nde devam edilecek. Başkan Öndeş, Germencik’in mahallerinde devam eden Germencik Belediyesi’nin düzenlediği İftar yemeğine tüm vatandaşlarla birlik ve beraberlik için kurulan sofralarda buluşmak istediklerini söyledi. Belediye Başkanı Öndeş, "Tüm vatandaşlarımızın mübarek ramazan ayını kutluyorum. Bizler Germencik Belediyesi olarak iftar sofralarında hemşerilerimiz ile bir araya gelerek 11 ayın sultanı bu güzel ayda Ramazan’ın bereketini paylaşıyoruz. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bu önemli günlerde birlik, beraberlik duygularıyla Ramazan Ayı’nı uğurluyoruz" ifadelerini kullandı.
Germencik Belediyesi Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı dolayısı ile her gün bir mahallede düzenlenen iftar yemeğinin devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, dün 29 Mayıs tarihinde Karaağaçlı ve Reisköy Mahalleri’nde verilen iftar yemeğine halkın katılımı yoğundu.

30 Mayıs Perşembe günü yani bugün Germencik Belediyesi iftar programı Uzunkum ve Tekin Mahalleri’nde yapılacak. 31 Mayıs ve 2 Haziran’a kadar Gümüşköy, Gümüşyeniköy, Dampınar, Habipler, Kızılcapınar ve Abdurrahmanlar Mahalleri’nde devam edilecek.

Başkan Öndeş, Germencik’in mahallerinde devam eden Germencik Belediyesi’nin düzenlediği İftar yemeğine tüm vatandaşlarla birlik ve beraberlik için kurulan sofralarda buluşmak istediklerini söyledi. Belediye Başkanı Öndeş, "Tüm vatandaşlarımızın mübarek ramazan ayını kutluyorum. Bizler Germencik Belediyesi olarak iftar sofralarında hemşerilerimiz ile bir araya gelerek 11 ayın sultanı bu güzel ayda Ramazan’ın bereketini paylaşıyoruz. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bu önemli günlerde birlik, beraberlik duygularıyla Ramazan Ayı’nı uğurluyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.