Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik Belediyesi çocuklara forma dağıttı

GENEL 12.07.2019 - 12:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3317+ kez okundu.
 

Germencik Belediyesi çocuklara forma dağıttı

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz okulu öğrencilerine, yeni logolu, T.C. Germencik Belediyesi yazılı formalar dağıtıldı.

AYDIN – Yapılan açıklamaya göre, çocukların spora karşı ilgilerinin artması için Germencik Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yaz okulu etkinliği, çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü. Germencik Belediyesi yüzme kursu ile beraber, futbol, voleybol, tenis, basketbol ve muay thai dallarında 6 branşta kurslar sürerken, toplamda bin 300 öğrenciye yaz ayı boyunca spor dolu tatil geçirmelerine olanak sunuyor. Forma dağıtımında dondurma ikramı yapılan öğrenciler müzik eşliğinde eğlenirken, aileleri de bu eğlenceye ortak oldu. Etkinliğe katılan Germencik Belediye Başkanı Öndeş, “Çocukların mutlu olması ve onların daha iyi bir geleceğe sahip olmaları için elimizden geleni yapacağız. Onlar güldükçe bizler mutlu olanlardanız” dedi. Aileler, yaz okulunu desteklediklerini ve çocukları için güzel bir çalışma olduğunu belirtirken, Başkan Öndeş’e teşekkürlerini sundular. Germencik Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yaz okulu etkinlikleri 30 Ağustos tarihinde sonlanacaktır.
Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz okulu öğrencilerine, yeni logolu, T.C. Germencik Belediyesi yazılı formalar dağıtıldı.

AYDIN – Yapılan açıklamaya göre, çocukların spora karşı ilgilerinin artması için Germencik Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yaz okulu etkinliği, çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü.

Germencik Belediyesi yüzme kursu ile beraber, futbol, voleybol, tenis, basketbol ve muay thai dallarında 6 branşta kurslar sürerken, toplamda bin 300 öğrenciye yaz ayı boyunca spor dolu tatil geçirmelerine olanak sunuyor.

Forma dağıtımında dondurma ikramı yapılan öğrenciler müzik eşliğinde eğlenirken, aileleri de bu eğlenceye ortak oldu. Etkinliğe katılan Germencik Belediye Başkanı Öndeş, “Çocukların mutlu olması ve onların daha iyi bir geleceğe sahip olmaları için elimizden geleni yapacağız. Onlar güldükçe bizler mutlu olanlardanız” dedi.

Aileler, yaz okulunu desteklediklerini ve çocukları için güzel bir çalışma olduğunu belirtirken, Başkan Öndeş’e teşekkürlerini sundular.

Germencik Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yaz okulu etkinlikleri 30 Ağustos tarihinde sonlanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.