Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik Belediye Başkanı Akın işadamlarını ağırladı

GÜNCEL 18.01.2017 - 17:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3497+ kez okundu.
 

Germencik Belediye Başkanı Akın işadamlarını ağırladı

Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AY-SİAD) Başkanı Özen Gündüz ile yönetim kurulu üyeleri, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Mart ayı içerisinde AY-SİAD tarafından gerçekleştirilecek olan "Bana Şehitlerimi Anlat Projesi" hakkında Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’a bilgiler veren AY-SİAD Başkanı Gündüz, Germencik Belediyesi ile ticari ve sosyal tüm projelerde sürekli işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti. Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yaptığı ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ise, “Öğrencilerimizin Liderlik ve yönetici vasfını geliştirecek olan kitaplar hediye edeceklerini ve Germencik ilçesinin kalkınması ve büyümesi açısından tüm sivil toplum kuruluşlarıyla yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda AYSİAD ile işbirliği içerisinde olup, birlikte projeler geliştirmeye özen gösterdik” dedi.
Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AY-SİAD) Başkanı Özen Gündüz ile yönetim kurulu üyeleri, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Mart ayı içerisinde AY-SİAD tarafından gerçekleştirilecek olan "Bana Şehitlerimi Anlat Projesi" hakkında Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’a bilgiler veren AY-SİAD Başkanı Gündüz, Germencik Belediyesi ile ticari ve sosyal tüm projelerde sürekli işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yaptığı ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ise, “Öğrencilerimizin Liderlik ve yönetici vasfını geliştirecek olan kitaplar hediye edeceklerini ve Germencik ilçesinin kalkınması ve büyümesi açısından tüm sivil toplum kuruluşlarıyla yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda AYSİAD ile işbirliği içerisinde olup, birlikte projeler geliştirmeye özen gösterdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.