Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik 19 Mayıs’a hazır

GÜNCEL 16.05.2017 - 16:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3765+ kez okundu.
 

Germencik 19 Mayıs’a hazır

Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Ortaklar Mahallesi’nde gerçekleşecek 19 Mayıs Gençlik Konseri hazırlıkları tamamlandı.

AYDIN- Konserin yanı sıra 20 Mayıs ve 21 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Satranç Turnuvası hazırlıkları da sona erdi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Germencik’in Ortaklar Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlik ile Germencikliler bayramın coşkusunu doyasıya yaşayacak. Uzun zamandır gerçekleştirdiği etkinliklerle Germencik halkının beğenisini toplayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organizasyon bu defa Ortaklar Mahallesi’nde gerçekleşiyor. 19 Mayıs Cuma günü Saat: 20:30 da başlayacak Gençlik Konseri’nde önceki hafta Germencik 2. Kültür ve Sanat Çalıştayı’nda sahne alan ve büyük alkış alan Cevher Doğan bu defa Ortaklar Mahallesi’nde sahne alarak Gençlik Konseri’nde vatandaşları coşturacak. Yine sevilen ses sanatçısı Cemal Güney de gençlik konseri kapsamında 19 Mayıs günü Ortaklar Mahallesi’nde vatandaşlara müzik ziyafeti verecek. 20-21 MAYIS'TA SATRANÇ TURNUVASI TÜRK BURCU YAŞAM ALANI’NDA Hafta sonuna 2 etkinlik ile girecek Germencik’te 19 Mayıs gecesi konserin ardından 20 Mayıs ve 21 Mayıs’ta gerçekleşecek Satranç Turnuvası’nda çeşitli hediyelerle dereceye girenler ödüllendirilecek. 20 Mayıs günü Germencik Belediyesi Türk Burcu Yaşam Alanı’nda başlayacak olan turnuva 21 Mayıs Pazar günü sona erecek. Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü, Türkiye Satranç Severler Derneği ve Zeybek Satranç. Kulübü ile ortak düzenlenen turnuvaya Ege Bölgesi’nden çeşitli yarışmacıların katılması bekleniyor. 20 Mayıs gününe kadar müracaatların www.aydin.tsf.org.tr adresinden yapılması istenen turnuvada 1. olan yarışmacıya staunton ahşap satranç takımı, 2. olan yarışmacıya profesyonel satranç takımı, 3. olan yarışmacıya da satranç takımı hediye edilecek. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, hafta sonunda gerçekleşecek olan etkinlikler için ‘’Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün organize ettiği etkinliklerimizde bu defa hafta sonuna girilirken 19 Mayıs Gençlik Konseri ile Ortaklar Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Sonrasında 20 ve 21 Mayıs ta Ege Bölgesi’nden katılım sağlayacak olan satranç severlerin kıyasıya mücadelesini izleyeceğimiz turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Gerçekleşecek olan 19 Mayıs Gençlik Konseri ve Satranç Turnuvası’na tüm halkımızı davet ediyorum’ Dedi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdülkerim Topçu ise, ‘’19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Germencik, Ortaklar Mahallesi’nde gerçekleştireceğimiz etkinlik ile bayramın coşkusunu birlikte yaşayacağız. 2.’si gerçekleştireceğimiz satranç turnuvasında da yarışmacılarımız katılım şartları ve başvuru formuna www.aydin.tsf.org.tr adresinden ulaşabilirler. Bu güzel etkinliklerimize vatandaşlarımızın katılımı bizleri mutlu edecek’’ dedi. 19 Mayıs’ta gerçekleşecek Gençlik konseri Ortaklar Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz olacak. Satranç turnuvası ise 3 kategoride Türk Burcu Yaşam Alanı’nda gerçekleşecek. A kategorisi 14 yaş ve altı B kategorisi10 yaş ve altı C kategorisi 7 yaş"
Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Ortaklar Mahallesi’nde gerçekleşecek 19 Mayıs Gençlik Konseri hazırlıkları tamamlandı.

AYDIN- Konserin yanı sıra 20 Mayıs ve 21 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Satranç Turnuvası hazırlıkları da sona erdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Germencik’in Ortaklar Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlik ile Germencikliler bayramın coşkusunu doyasıya yaşayacak. Uzun zamandır gerçekleştirdiği etkinliklerle Germencik halkının beğenisini toplayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organizasyon bu defa Ortaklar Mahallesi’nde gerçekleşiyor. 19 Mayıs Cuma günü Saat: 20:30 da başlayacak Gençlik Konseri’nde önceki hafta Germencik 2. Kültür ve Sanat Çalıştayı’nda sahne alan ve büyük alkış alan Cevher Doğan bu defa Ortaklar Mahallesi’nde sahne alarak Gençlik Konseri’nde vatandaşları coşturacak. Yine sevilen ses sanatçısı Cemal Güney de gençlik konseri kapsamında 19 Mayıs günü Ortaklar Mahallesi’nde vatandaşlara müzik ziyafeti verecek.

20-21 MAYIS'TA SATRANÇ TURNUVASI TÜRK BURCU YAŞAM ALANI’NDA

Hafta sonuna 2 etkinlik ile girecek Germencik’te 19 Mayıs gecesi konserin ardından 20 Mayıs ve 21 Mayıs’ta gerçekleşecek Satranç Turnuvası’nda çeşitli hediyelerle dereceye girenler ödüllendirilecek. 20 Mayıs günü Germencik Belediyesi Türk Burcu Yaşam Alanı’nda başlayacak olan turnuva 21 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü, Türkiye Satranç Severler Derneği ve Zeybek Satranç. Kulübü ile ortak düzenlenen turnuvaya Ege Bölgesi’nden çeşitli yarışmacıların katılması bekleniyor. 20 Mayıs gününe kadar müracaatların www.aydin.tsf.org.tr adresinden yapılması istenen turnuvada 1. olan yarışmacıya staunton ahşap satranç takımı, 2. olan yarışmacıya profesyonel satranç takımı, 3. olan yarışmacıya da satranç takımı hediye edilecek.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, hafta sonunda gerçekleşecek olan etkinlikler için ‘’Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün organize ettiği etkinliklerimizde bu defa hafta sonuna girilirken 19 Mayıs Gençlik Konseri ile Ortaklar Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Sonrasında 20 ve 21 Mayıs ta Ege Bölgesi’nden katılım sağlayacak olan satranç severlerin kıyasıya mücadelesini izleyeceğimiz turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Gerçekleşecek olan 19 Mayıs Gençlik Konseri ve Satranç Turnuvası’na tüm halkımızı davet ediyorum’ Dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdülkerim Topçu ise, ‘’19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Germencik, Ortaklar Mahallesi’nde gerçekleştireceğimiz etkinlik ile bayramın coşkusunu birlikte yaşayacağız. 2.’si gerçekleştireceğimiz satranç turnuvasında da yarışmacılarımız katılım şartları ve başvuru formuna www.aydin.tsf.org.tr adresinden ulaşabilirler. Bu güzel etkinliklerimize vatandaşlarımızın katılımı bizleri mutlu edecek’’ dedi.

19 Mayıs’ta gerçekleşecek Gençlik konseri Ortaklar Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz olacak. Satranç turnuvası ise 3 kategoride Türk Burcu Yaşam Alanı’nda gerçekleşecek.

A kategorisi 14 yaş ve altı

B kategorisi10 yaş ve altı

C kategorisi 7 yaş"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.