Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Germencik 19 Mayıs Fener Alayı ve Gençlik Konseri’yle coştu

GENEL 20.05.2019 - 12:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3431+ kez okundu.
 

Germencik 19 Mayıs Fener Alayı ve Gençlik Konseri’yle coştu

Germencik Belediyesi'nce 19 Mayıs'a özel düzenlenen Fener Alayı’na Germencikliler büyük katılım gösterdi.

AYDIN- Belediye Başkanı Fuat Öndeş de vatandaşlarla beraber Fener Alayı’na eşlik etti. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Germencik Belediyesi tarafından iftardan sonra Fener Alayı düzenlendi. Germencik Kent Meydanı’ndan başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti. Vatandaşlar meşaleler ve marşlarla Fener Alayı’na eşlik etti. Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan yürüyüş sonunda halk oyunları ekipleri Zeybek oynadı. Gençlik Konseri, Germenciklilere unutulmaz bir gece yaşatırken Belediye Başkanı Fuat Öndeş, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100'üncü yıl dönümünün bize denk gelmesi ayrı bir onur ve şeref. Rabbim bu ülkeye nice yüzyıllar nasip etsin, bizler de bunu şeref ve şanla kutlayalım. Memleket her şeyin en iyisini hak ediyor" diye konuştu.
Germencik Belediyesi'nce 19 Mayıs'a özel düzenlenen Fener Alayı’na Germencikliler büyük katılım gösterdi.

AYDIN- Belediye Başkanı Fuat Öndeş de vatandaşlarla beraber Fener Alayı’na eşlik etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Germencik Belediyesi tarafından iftardan sonra Fener Alayı düzenlendi.

Germencik Kent Meydanı’ndan başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti. Vatandaşlar meşaleler ve marşlarla Fener Alayı’na eşlik etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan yürüyüş sonunda halk oyunları ekipleri Zeybek oynadı.

Gençlik Konseri, Germenciklilere unutulmaz bir gece yaşatırken Belediye Başkanı Fuat Öndeş, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100'üncü yıl dönümünün bize denk gelmesi ayrı bir onur ve şeref. Rabbim bu ülkeye nice yüzyıllar nasip etsin, bizler de bunu şeref ve şanla kutlayalım. Memleket her şeyin en iyisini hak ediyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.