Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gergin maç!

SPOR 26.11.2017 - 15:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2549+ kez okundu.
 

Gergin maç!

Kuşadası Gençlikspor, Aydın derbisinde Sökespor’u 1-0 yendi

AYDIN- Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Aydın derbisini, Kuşadası Gençlikspor kazandı. İki komşu ve ezeli rakibin mücadelesinde zaman zaman gergin anlar yaşanırken, iki takımda maçı 10 kişi tamamladı. Kuşadası polisi, geniş güvenlik önlemleri alırken, iki takımın taraftarlarını da üst aramasından geçirerek stadyuma soktu. Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında tek gol bulan Kuşadası Gençlikspor, ezeli rakibi Sökespor’u 1-0 yenerek maçı kazandı. Maçtan sonra iki takım taraftarlarının karşılıklı sataşması üzerine çevik kuvvet ekiplerinin de takviye ettiği polis ekipleri, tomalarla stadyum etrafında geniş önlemler aldı. Sökespor takımı ve taraftarları stadyumdan ayrıldıktan sonra Kuşadası Gençlikspor taraftarlarının ayrılmasına izin verildi.
Kuşadası Gençlikspor, Aydın derbisinde Sökespor’u 1-0 yendi

AYDIN- Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Aydın derbisini, Kuşadası Gençlikspor kazandı. İki komşu ve ezeli rakibin mücadelesinde zaman zaman gergin anlar yaşanırken, iki takımda maçı 10 kişi tamamladı.

Kuşadası polisi, geniş güvenlik önlemleri alırken, iki takımın taraftarlarını da üst aramasından geçirerek stadyuma soktu. Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında tek gol bulan Kuşadası Gençlikspor, ezeli rakibi Sökespor’u 1-0 yenerek maçı kazandı. Maçtan sonra iki takım taraftarlarının karşılıklı sataşması üzerine çevik kuvvet ekiplerinin de takviye ettiği polis ekipleri, tomalarla stadyum etrafında geniş önlemler aldı.

Sökespor takımı ve taraftarları stadyumdan ayrıldıktan sonra Kuşadası Gençlikspor taraftarlarının ayrılmasına izin verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.