Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Genel Müdür; “Gelecek için okul temizledi”

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 29.10.2015 - 20:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2243+ kez okundu.
 

Genel Müdür; “Gelecek için okul temizledi”

Aydın’da 29 Ekim Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. Yılı çeşitli etkinliklerle kutlanırken, en anlamlı kutlama Aydın Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi

Aydın’da bulunan ve dünyanın çeşitli ülkeleri ihracat yapan OKT Trailer Firması’nın Genel Müdürü Hakan Maraş, anlamına uygun bir Cumhuriyet Bayramı kutlamak için Aydın’daki bir okulu temizleyip çevre düzenlemesi yaparak geçirdi. Fabrikanın Genel Müdürü tulum giyip çöp toplamaya başlayınca çalışanlar ve öğretmenler de destek verdi ve 50 dönüm alana kurulu okul pırıl pırıl odlu. Okula gelen İl Milli eğitim Müdürü Pervin Töre, Cumhuriyet Bayramını en anlamlı ve örnek bir şekilde kutlayan fabrikanın genel müdürü ve çalışanlarına teşekkür etti. Aydın’da yıllardır faaliyet gösteren ve deden toruna geçen nadir firmalardan biri olan OKT Trailer firmasının geçtiğimiz günlerde başlattığı “Geleceğim Benimdir” adlı sosyal sorumluluk projesi okulların çehresini de değiştirmeye başladı. Yaklaşık 150 kişinin çalıştığı ve dünyanın pek çok ülkesine araç üstü ekipman ihracatı yapan OKT Trailer Firması’nın Genel Müdürü Hakan Maraş Cumhuriyet’e en anlamlı katkıyı sağlamak için Cumhuriyet Bayramı tatilini çalışanları ile eğitime destek vermek amacıyla okulda çalışarak geçirdi. Sabah saatlerinde fabrikada kullanılan iş makineleri ve temizlik araç ve gereçleri okula gelen Genel Müdür ve firmanın çalışanlarından oluşan gönüllüler 50 dönüm alana kurulu Endüstri Meslek Lisesi’nde çalışmaya başladı. Genel Müdür işi çöp toplama ve yürüyüş alanlarını temizlemekle başlarken, bazı çalışanlar okulun çevre demirlerini boyadı, bazıları ise ağaçları budadı. Gün boyu devam eden çalışmalarla okul pırıl pırıl oldu. Okulda OKT Trailer Fabrikası çalışanlarının eğitim için çalışarak kutladıkları bayrama iştirak eden Aydın İl Milliği Eğitim Müdürü Pervin Töre, Türkiye’de model olacak bir çalışmaya imza atan Fabrika’nın Genel Müdürü, yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlarına anlamlı etkinliklerinden ötürü teşekkür ederek bu anlayışın yayılmasını diledi. “CUMHURİYET’E EN ANLAMLI BU ŞEKİLDE KATKI VEREBİLİRİZ” Firma olarak sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle eğitimin desteklenmesine büyük önem verdiklerini kaydeden OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, bu çalışmayı da gençlere ‘Bayram hediyesi’ olarak gördüklerini söyledi. Haziran ayında okul içerisinde bir sınıf açtıklarını şimdi okul dışında başlattıkları çevre düzenlemesi çalışmalarını önümüzdeki dönem okul içinde de devam edeceklerini kaydeden Maraş, “Biz özellikle 29 Ekim’in anlam ve önemini düşünerek Cumhuriyet Bayramı’nın 92 yılında bizim de emeğimiz Cumhuriyete dokunsun istedik. Sosyal sorumluluk projelerimiz var. Bu kapsamda eğitime destek olmak öğrencilerimize anlamlı bir bayram hediyesi sunmak amacıyla bugün bu çalışmayı gerçekleştirdik” diye konuştu. Bayram havasında geçen temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmalarında temizlik çalışmalarına katılan, Genel Müdür Hakan Maraş çalışanları ile birlikte öğlen arasında köfte ekmek yiyip hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Aydın’da 29 Ekim Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. Yılı çeşitli etkinliklerle kutlanırken, en anlamlı kutlama Aydın Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi

Aydın’da bulunan ve dünyanın çeşitli ülkeleri ihracat yapan OKT Trailer Firması’nın Genel Müdürü Hakan Maraş, anlamına uygun bir Cumhuriyet Bayramı kutlamak için Aydın’daki bir okulu temizleyip çevre düzenlemesi yaparak geçirdi. Fabrikanın Genel Müdürü tulum giyip çöp toplamaya başlayınca çalışanlar ve öğretmenler de destek verdi ve 50 dönüm alana kurulu okul pırıl pırıl odlu. Okula gelen İl Milli eğitim Müdürü Pervin Töre, Cumhuriyet Bayramını en anlamlı ve örnek bir şekilde kutlayan fabrikanın genel müdürü ve çalışanlarına teşekkür etti.

Aydın’da yıllardır faaliyet gösteren ve deden toruna geçen nadir firmalardan biri olan OKT Trailer firmasının geçtiğimiz günlerde başlattığı “Geleceğim Benimdir” adlı sosyal sorumluluk projesi okulların çehresini de değiştirmeye başladı. Yaklaşık 150 kişinin çalıştığı ve dünyanın pek çok ülkesine araç üstü ekipman ihracatı yapan OKT Trailer Firması’nın Genel Müdürü Hakan Maraş Cumhuriyet’e en anlamlı katkıyı sağlamak için Cumhuriyet Bayramı tatilini çalışanları ile eğitime destek vermek amacıyla okulda çalışarak geçirdi. Sabah saatlerinde fabrikada kullanılan iş makineleri ve temizlik araç ve gereçleri okula gelen Genel Müdür ve firmanın çalışanlarından oluşan gönüllüler 50 dönüm alana kurulu Endüstri Meslek Lisesi’nde çalışmaya başladı. Genel Müdür işi çöp toplama ve yürüyüş alanlarını temizlemekle başlarken, bazı çalışanlar okulun çevre demirlerini boyadı, bazıları ise ağaçları budadı. Gün boyu devam eden çalışmalarla okul pırıl pırıl oldu.

Okulda OKT Trailer Fabrikası çalışanlarının eğitim için çalışarak kutladıkları bayrama iştirak eden Aydın İl Milliği Eğitim Müdürü Pervin Töre, Türkiye’de model olacak bir çalışmaya imza atan Fabrika’nın Genel Müdürü, yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlarına anlamlı etkinliklerinden ötürü teşekkür ederek bu anlayışın yayılmasını diledi.

“CUMHURİYET’E EN ANLAMLI BU ŞEKİLDE KATKI VEREBİLİRİZ”

Firma olarak sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle eğitimin desteklenmesine büyük önem verdiklerini kaydeden OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, bu çalışmayı da gençlere ‘Bayram hediyesi’ olarak gördüklerini söyledi. Haziran ayında okul içerisinde bir sınıf açtıklarını şimdi okul dışında başlattıkları çevre düzenlemesi çalışmalarını önümüzdeki dönem okul içinde de devam edeceklerini kaydeden Maraş, “Biz özellikle 29 Ekim’in anlam ve önemini düşünerek Cumhuriyet Bayramı’nın 92 yılında bizim de emeğimiz Cumhuriyete dokunsun istedik. Sosyal sorumluluk projelerimiz var. Bu kapsamda eğitime destek olmak öğrencilerimize anlamlı bir bayram hediyesi sunmak amacıyla bugün bu çalışmayı gerçekleştirdik” diye konuştu.

Bayram havasında geçen temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmalarında temizlik çalışmalarına katılan, Genel Müdür Hakan Maraş çalışanları ile birlikte öğlen arasında köfte ekmek yiyip hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.