Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gençlik Yürüyüşü'ne her yaştan katılım

GÜNCEL 20.05.2019 - 10:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3269+ kez okundu.
 

Gençlik Yürüyüşü'ne her yaştan katılım

Kuşadası’nda gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ilgi görüyor.

AYDIN - Sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu süren etkinlikler, akşam saatlerinde yapılan Gençlik Yürüyüşü ile devam etti. Kısmet Oteli Kavşağı’ndan başlayan ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile eşi Duygu Gül Günel’in de aralarında bulunduğu Gençlik Yürüyüşü’nde izdiham yaşandı. Sahil bandı boyunca devam eden Gençlik Yürüyüşü, Atatürk Anıtı önünde son buldu.
Kuşadası’nda gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ilgi görüyor.

AYDIN - Sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu süren etkinlikler, akşam saatlerinde yapılan Gençlik Yürüyüşü ile devam etti.

Kısmet Oteli Kavşağı’ndan başlayan ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile eşi Duygu Gül Günel’in de aralarında bulunduğu Gençlik Yürüyüşü’nde izdiham yaşandı. Sahil bandı boyunca devam eden Gençlik Yürüyüşü, Atatürk Anıtı önünde son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.