Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gençlik ve Spor personeline eğitim verildi

SPOR 01.10.2016 - 18:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1534+ kez okundu.
 

Gençlik ve Spor personeline eğitim verildi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerine, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince işyeri hekimi Doktor Nazan Uçmaz tarafından, iş sağlığı ve ilk yardım eğitimi, İş Güvenliği Uzmanı Kadir Erdoğan tarafından iş yerinde oluşabilecek kazalar ve yapılması gereken uygulamalar hakkında eğitim verildi. İki grupta gerçekleşecek olan eğitim programının ilki 29 Eylül 2016 Perşembe günü Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Gerçekleşen eğitime Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürü, personeller ve antrenörler olmak üzere toplam 100 personel katıldı. Eğitim sonrasında tüm personele sağlık kontrolü yapılarak işe giriş muayeneleri gerçekleştirildi.  Eğitime katılan tüm personellere eğitimi gerçekleştiren firma tarafından sertifika verilecek. Yaklaşık 50 personelin katılacağı ikinci grup eğitimi ise iki hafta sonra Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerine, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince işyeri hekimi Doktor Nazan Uçmaz tarafından, iş sağlığı ve ilk yardım eğitimi, İş Güvenliği Uzmanı Kadir Erdoğan tarafından iş yerinde oluşabilecek kazalar ve yapılması gereken uygulamalar hakkında eğitim verildi.

İki grupta gerçekleşecek olan eğitim programının ilki 29 Eylül 2016 Perşembe günü Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Gerçekleşen eğitime Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürü, personeller ve antrenörler olmak üzere toplam 100 personel katıldı.

Eğitim sonrasında tüm personele sağlık kontrolü yapılarak işe giriş muayeneleri gerçekleştirildi.  Eğitime katılan tüm personellere eğitimi gerçekleştiren firma tarafından sertifika verilecek. Yaklaşık 50 personelin katılacağı ikinci grup eğitimi ise iki hafta sonra Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.