Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Gençlik kampları memnuniyet anketi sonuçlandı

GÜNCEL 15.12.2016 - 11:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2523+ kez okundu.
 

Gençlik kampları memnuniyet anketi sonuçlandı

Aydın’da düzenlenen gençlik kampları memnuniyet anketinde ödül Engin Deniz Tekşen’in oldu.

AYDIN- Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Gençlik Kamplarına katılan gençlerin memnuniyetlerini ölçmek ve değerlendirmek için “Ödüllü Memnuniyet Anketi” uygulanıyor. Her yıl Gençlik Kampları yaz dönemlerinin bitmesiyle birlikte uygulanan ve bir sonraki yılın planlamasında büyük önem taşıyan ödüllü memnuniyet anketini doldurarak kampların genel durum değerlendirmesine katkı sağlayan gençler arasından yapılan çekilişle ödül almaya hak kazanan genç kampçılar belirlendi. Aydın’da Ödülün Sahibi Engin Deniz Tekşen Oldu Ödüllü memnuniyet anketine katılan Engin Deniz Tekşen, Gençlik Kamplarının erkek dönemleri arasından bilgisayar ortamında gerçekleştirilen çekilişle ödül almaya hak kazandı. Ödül sahibi Engin Deniz Tekşen ve annesi Ülkü Tekşen’i Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker makamında ağırladı. İl Müdürü Bekir Çeker, çanta ödülünü ve içerisinde yer alan sürpriz ödülleri Engin Deniz Tekşen’e takdim etti. Engin Deniz Tekşen’in annesi Ülkü Tekşen, “Gençlik Kamplarına daha önce kızım da katılmıştı. Bu yıl oğlum Deniz de katıldı. Bu imkanları bizlere sağlayan, çocuklarımızın yaz tatillerini daha verimli bir şekilde geçirmelerini sağlayan, yeni dostluklar, başka kültürlerden arkadaşlıklar kurmalarına vesile olan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na çok teşekkür ediyorum” dedi. İl Müdürü Bekir Çeker, Gençlik Kampları Dairesi Başkanlığı tarafından gönderilen çanta ödülünün yanı sıra İl Müdürlüğü tarafından da spor çantası hediye ederek, Gençlik Kamplarına katılmasından dolayı Engin Deniz Tekşen’e teşekkür etti.
Aydın’da düzenlenen gençlik kampları memnuniyet anketinde ödül Engin Deniz Tekşen’in oldu.

AYDIN- Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Gençlik Kamplarına katılan gençlerin memnuniyetlerini ölçmek ve değerlendirmek için “Ödüllü Memnuniyet Anketi” uygulanıyor. Her yıl Gençlik Kampları yaz dönemlerinin bitmesiyle birlikte uygulanan ve bir sonraki yılın planlamasında büyük önem taşıyan ödüllü memnuniyet anketini doldurarak kampların genel durum değerlendirmesine katkı sağlayan gençler arasından yapılan çekilişle ödül almaya hak kazanan genç kampçılar belirlendi.

Aydın’da Ödülün Sahibi Engin Deniz Tekşen Oldu

Ödüllü memnuniyet anketine katılan Engin Deniz Tekşen, Gençlik Kamplarının erkek dönemleri arasından bilgisayar ortamında gerçekleştirilen çekilişle ödül almaya hak kazandı. Ödül sahibi Engin Deniz Tekşen ve annesi Ülkü Tekşen’i Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker makamında ağırladı. İl Müdürü Bekir Çeker, çanta ödülünü ve içerisinde yer alan sürpriz ödülleri Engin Deniz Tekşen’e takdim etti.

Engin Deniz Tekşen’in annesi Ülkü Tekşen, “Gençlik Kamplarına daha önce kızım da katılmıştı. Bu yıl oğlum Deniz de katıldı. Bu imkanları bizlere sağlayan, çocuklarımızın yaz tatillerini daha verimli bir şekilde geçirmelerini sağlayan, yeni dostluklar, başka kültürlerden arkadaşlıklar kurmalarına vesile olan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müdürü Bekir Çeker, Gençlik Kampları Dairesi Başkanlığı tarafından gönderilen çanta ödülünün yanı sıra İl Müdürlüğü tarafından da spor çantası hediye ederek, Gençlik Kamplarına katılmasından dolayı Engin Deniz Tekşen’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.