Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gençlik Kampları 2016'ya hazırlanıyor

SPOR 21.11.2015 - 17:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1798+ kez okundu.
 

Gençlik Kampları 2016'ya hazırlanıyor

Antalya'da gerçekleştirilen Gençlik Kampları Değerlendirme ve Planlama toplantısında Türkiye genelinde faaliyet gösteren gençlik kamplarının mevcut durumu masaya yatırılırken, önümüzdeki dönem planlamaları da yapıldı.

Toplantıya Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker de katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Gençlik Kampları Değerlendirme ve Planlama Toplantısı, Antalya Kemer’de yapıldı. Toplantıya Bakanlık görevlileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri, gençlik merkezi müdürleri, kamp müdürleri, program sorumluları ve kamp liderleri katıldı. Toplantıda, kampların genel fiziki durumlarının değerlendirilmesi ve yapılması gereken iyileştirmeler, kampçıların ulaşım ve lojistik imkânlarının değerlendirilmesi ve yapılması gereken iyileştirmeler, yeni açılacak kamplar, alternatif kamp önerileri, kampa katılan gençlerin memnuniyetini arttırmak amacıyla kamplardaki formatlara eklenecek yeni etkinlikler ve 2016 yılın planlaması konuları ele alındı. Toplantıda, toplam kalite standartlarını arttırmak maksadıyla bu yıl uygulanmaya başlayan kamp memnuniyet anketleri sonucunda en beğenilen kampların il müdürlerine, kamp müdürlerine ve program sorumlularına hediye verildi. Organizasyon aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Antalya'da gerçekleştirilen Gençlik Kampları Değerlendirme ve Planlama toplantısında Türkiye genelinde faaliyet gösteren gençlik kamplarının mevcut durumu masaya yatırılırken, önümüzdeki dönem planlamaları da yapıldı.

Toplantıya Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker de katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Gençlik Kampları Değerlendirme ve Planlama Toplantısı, Antalya Kemer’de yapıldı. Toplantıya Bakanlık görevlileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri, gençlik merkezi müdürleri, kamp müdürleri, program sorumluları ve kamp liderleri katıldı. Toplantıda, kampların genel fiziki durumlarının değerlendirilmesi ve yapılması gereken iyileştirmeler, kampçıların ulaşım ve lojistik imkânlarının değerlendirilmesi ve yapılması gereken iyileştirmeler, yeni açılacak kamplar, alternatif kamp önerileri, kampa katılan gençlerin memnuniyetini arttırmak amacıyla kamplardaki formatlara eklenecek yeni etkinlikler ve 2016 yılın planlaması konuları ele alındı.

Toplantıda, toplam kalite standartlarını arttırmak maksadıyla bu yıl uygulanmaya başlayan kamp memnuniyet anketleri sonucunda en beğenilen kampların il müdürlerine, kamp müdürlerine ve program sorumlularına hediye verildi. Organizasyon aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.