Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gençlik Haftası başladı

GÜNCEL 16.05.2018 - 10:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3705+ kez okundu.
 

Gençlik Haftası başladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 15-19 Mayıs 2018 tarihleri arasında çeşitli faaliyetler ile gerçekleştirilecek olan Gençlik Haftası Aydın’da başladı.

AYDIN- Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan Gençlik Haftası faaliyetleri, Aydın’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir tarafından Aydın Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk sunma törenine Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Reşit Akçalı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Feti Karsak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ve personeller katıldı. Vali Köşger, makamında ziyaret edildi Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret ederek, gençlik haftası hakkında bilgi sunumunda bulundu. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 15 - 19 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Gençlik Haftası etkinliklerinde sportif ve kültürel faaliyetler gerçekleştirilecek. Kutlamalar Cumartesi Günü 09.30’da Adnan Menderes Stadı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı cumartesi günü saat 09.00’da Aydın Valiliği önü Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayacak olup, ardından törene katılan vatandaşlar ve sporcular ile birlikte Adnan Menderes Stadı’na kortej yürüyüşü gerçekleştirilecektir. Adnan Menderes Stadı’nda Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından saat 09.30’da sportif ve kültürel gösteriler gerçekleştirilecek.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 15-19 Mayıs 2018 tarihleri arasında çeşitli faaliyetler ile gerçekleştirilecek olan Gençlik Haftası Aydın’da başladı.

AYDIN- Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan Gençlik Haftası faaliyetleri, Aydın’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir tarafından Aydın Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.

Çelenk sunma törenine Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Reşit Akçalı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Feti Karsak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ve personeller katıldı.

Vali Köşger, makamında ziyaret edildi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret ederek, gençlik haftası hakkında bilgi sunumunda bulundu.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 15 - 19 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Gençlik Haftası etkinliklerinde sportif ve kültürel faaliyetler gerçekleştirilecek.

Kutlamalar Cumartesi Günü 09.30’da Adnan Menderes Stadı’nda

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı cumartesi günü saat 09.00’da Aydın Valiliği önü Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayacak olup, ardından törene katılan vatandaşlar ve sporcular ile birlikte Adnan Menderes Stadı’na kortej yürüyüşü gerçekleştirilecektir. Adnan Menderes Stadı’nda Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından saat 09.30’da sportif ve kültürel gösteriler gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.