Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gençlik Ata’ya çelek sundu

GENEL 15.05.2019 - 11:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4010+ kez okundu.
 

Gençlik Ata’ya çelek sundu

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 19 Mayıs’ı erken kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesinin meşalesini yaktığı gün olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yılı etkinlikleri erken başladı. Valilik önünde toplanan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törenin ardından açıklamalarda bulunan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ,‘’Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yıl dönümü etkinliklerine çelenk sunmayla başladık. Devamında, Vali Yardımcısı Sayın Yücel Gemici’yi ziyaret edeceğiz. Saat 16:00’da da Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde bir takım sportif faaliyetti yapmak üzere kurduğumuz düzeneklerle gençlere hizmetlerimiz devam edecek. Bu faaliyetler bir hafta boyunca devam edecek’’ dedi.
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 19 Mayıs’ı erken kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesinin meşalesini yaktığı gün olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yılı etkinlikleri erken başladı.

Valilik önünde toplanan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törenin ardından açıklamalarda bulunan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ,‘’Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yıl dönümü etkinliklerine çelenk sunmayla başladık. Devamında, Vali Yardımcısı Sayın Yücel Gemici’yi ziyaret edeceğiz. Saat 16:00’da da Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde bir takım sportif faaliyetti yapmak üzere kurduğumuz düzeneklerle gençlere hizmetlerimiz devam edecek. Bu faaliyetler bir hafta boyunca devam edecek’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.