Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Gençlere 15 Temmuz anlatıldı

GÜNCEL 14.07.2017 - 11:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3459+ kez okundu.
 

Gençlere 15 Temmuz anlatıldı

Aydın Gençlik Merkezi gençlere 15 Temmuz’u anlattı

AYDIN- Aydın Gençlik Merkezi, 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik Günü etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 81 ilin gençlik merkezlerinde "Gençler Asla Unutmaz’’ sloganı ile başlattığı 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Aydın’da tüm hızıyla devam ediyor. Aydın Gençlik Merkezi’ nin gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler 15 Temmuz' da Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konakladığı otele helikopterlerden ateş açılmasının ardından çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker'in ailesini ziyaret ile başladı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette şehit polis memurunun babası Nihat Eker, gönüllü gençlere o kara geceyi anlattı. Gönüllü gençlerde şehit polis memurunun ailesine Aydın Gençlik Merkezinde ''15 Temmuz Şehidi Nedip Cengiz Eker Köşesi'' yapacakları sözünü verdi. Aydın Gençlik Merkezi, etkinlikler kapsamında Köşk İlçe Müftülüğü bünyesindeki yaz okullarında eğitim ve öğretim gören gençler ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette Aydın İl Müftülüğü Din Eğitimi Hizmetleri Şube Müdürü Halil İbrahim Uludağ tarafından köşklü gençlere "Bir Kahramanlık Destanı 15 Temmuz" konulu konferans verdi. Gerçekleştirilen konferans sonrasında Köşklü gençler 15 Temmuz Şehitleri Resim Sergisini gezme şansı buldu. Aydın Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler, Efeler ilçesine bağlı Dükkanönü Camisi’nde Yaz Kur’an Kursu’na katılan yaklaşık 36 öğrenciye gerçekleştirilen ziyaret ile devam etti. Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın hazırladığı 15 Temmuz Şehitler filmi izletildi. Bunun yanı sıra öğrencilere Aydın Gençlik Merkezi tarafından yaz kuran kurslarına katıldıkları içinde tişört hediye edildi. Etkinlikler 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü ‘’15 Temmuz Demokrasi Yürüyüşü’’ ve Aydın Atatürk Kent Meydanında gerçekleşecek olan ‘’15 Temmuz Demokrasi Nöbeti’’ ile sona erecek.
Aydın Gençlik Merkezi gençlere 15 Temmuz’u anlattı

AYDIN- Aydın Gençlik Merkezi, 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik Günü etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 81 ilin gençlik merkezlerinde "Gençler Asla Unutmaz’’ sloganı ile başlattığı 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Aydın’da tüm hızıyla devam ediyor. Aydın Gençlik Merkezi’ nin gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler 15 Temmuz' da Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konakladığı otele helikopterlerden ateş açılmasının ardından çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker'in ailesini ziyaret ile başladı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette şehit polis memurunun babası Nihat Eker, gönüllü gençlere o kara geceyi anlattı. Gönüllü gençlerde şehit polis memurunun ailesine Aydın Gençlik Merkezinde ''15 Temmuz Şehidi Nedip Cengiz Eker Köşesi'' yapacakları sözünü verdi.

Aydın Gençlik Merkezi, etkinlikler kapsamında Köşk İlçe Müftülüğü bünyesindeki yaz okullarında eğitim ve öğretim gören gençler ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette Aydın İl Müftülüğü Din Eğitimi Hizmetleri Şube Müdürü Halil İbrahim Uludağ tarafından köşklü gençlere "Bir Kahramanlık Destanı 15 Temmuz" konulu konferans verdi. Gerçekleştirilen konferans sonrasında Köşklü gençler 15 Temmuz Şehitleri Resim Sergisini gezme şansı buldu. Aydın Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler, Efeler ilçesine bağlı Dükkanönü Camisi’nde Yaz Kur’an Kursu’na katılan yaklaşık 36 öğrenciye gerçekleştirilen ziyaret ile devam etti. Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın hazırladığı 15 Temmuz Şehitler filmi izletildi. Bunun yanı sıra öğrencilere Aydın Gençlik Merkezi tarafından yaz kuran kurslarına katıldıkları içinde tişört hediye edildi.

Etkinlikler 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü ‘’15 Temmuz Demokrasi Yürüyüşü’’ ve Aydın Atatürk Kent Meydanında gerçekleşecek olan ‘’15 Temmuz Demokrasi Nöbeti’’ ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.