Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gençler için yeni spor alanları oluşturuyor

SPOR 20.07.2016 - 17:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2694+ kez okundu.
 

Gençler için yeni spor alanları oluşturuyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gençlerin daha çok sporla ilgilenebilmesi için yeni spor sahaları ve alanları oluşturuyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gençlerin hayata daha farklı bakabilmeleri, zararlı alışkanlıklardan uzak vaktini iyi değerlendirebilen ve sağlıklı bir yaşama sahip olabilmeleri için yeni spor sahaları ve alanları oluşturmaya devam ediyor. Yaklaşık 1 ay önce Yeşilyurt Mahallesinin Hanım sakinlerinin daveti ile mahalleye giden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, özellikle annelerin çocukları için 1106 sokakta bulunan çocuk parkının yanına basketbol sahası isteklerine sonuçsuz bırakmadı. Başkan Alıcık, Hanımların talepleri üzerine sahanın yapılması için Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğüne verdiği talimatının hemen ardından yaklaşık bir aylık bir süreçte yapımı tamamlanan saha Yeşilyurt mahallesi gençleri ve çocuklarının hizmetine sunuldu. Sahaya yapılan Işıklandırma sistemi ile akşamları da spor yapabilme imkânı bulan mahallenin gençleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür etti.  Geleceğin garantisi genç ve çocukların sağlıklı bir geleceğe sahip olmasının çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Alıcık, “Çağdaş bir kent oluşturmanın en önemli koşulu insanların eğitim, kültür ve sporla iç içe olmaları sağlamaktan geçiyor. Özellikle de geçlerimizin. Onların spor yapacakları çeşitli alanlar oluşturuyoruz ki spor yaparlarsa kötü alışkanlıklardan da uzak kalsın vakitlerini de daha değerli bir şekilde geçirebilsin” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gençlerin daha çok sporla ilgilenebilmesi için yeni spor sahaları ve alanları oluşturuyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gençlerin hayata daha farklı bakabilmeleri, zararlı alışkanlıklardan uzak vaktini iyi değerlendirebilen ve sağlıklı bir yaşama sahip olabilmeleri için yeni spor sahaları ve alanları oluşturmaya devam ediyor. Yaklaşık 1 ay önce Yeşilyurt Mahallesinin Hanım sakinlerinin daveti ile mahalleye giden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, özellikle annelerin çocukları için 1106 sokakta bulunan çocuk parkının yanına basketbol sahası isteklerine sonuçsuz bırakmadı. Başkan Alıcık, Hanımların talepleri üzerine sahanın yapılması için Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğüne verdiği talimatının hemen ardından yaklaşık bir aylık bir süreçte yapımı tamamlanan saha Yeşilyurt mahallesi gençleri ve çocuklarının hizmetine sunuldu. Sahaya yapılan Işıklandırma sistemi ile akşamları da spor yapabilme imkânı bulan mahallenin gençleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür etti.

 Geleceğin garantisi genç ve çocukların sağlıklı bir geleceğe sahip olmasının çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Alıcık, “Çağdaş bir kent oluşturmanın en önemli koşulu insanların eğitim, kültür ve sporla iç içe olmaları sağlamaktan geçiyor. Özellikle de geçlerimizin. Onların spor yapacakları çeşitli alanlar oluşturuyoruz ki spor yaparlarsa kötü alışkanlıklardan da uzak kalsın vakitlerini de daha değerli bir şekilde geçirebilsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.