Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gençler futbol turnuvasıyla kaynaştı

SPOR 23.03.2015 - 13:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3672+ kez okundu.
 

Gençler futbol turnuvasıyla kaynaştı

Aydın’ın Köşk İlçesinde yetişen yeni nesiller arasındaki iletişim eksikliğini gidermek ve gençleri kötü alışkanlıklarından uzak tutmak amacıyla futbol turnuvası düzenledi.

İlçedeki lise öğrencileri arasında gerçekleştirilen turnuva da dereceye giren takımların kupaları 19 Mayıs Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında hak sahiplerine teslim edileceği öğrenildi. Köşk Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Müftülük ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa hazırladığı ‘Efeler diyarında bilinçli gençlik ve sağlıklı yarınlar’ projesi kapsamında ilçede bulunan 4 lise öğrencileri arasında futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın final maçı Köşk Anadolu Lisesi ile Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanırken maça Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, İlçe Emniyet Amiri Ali Kıran,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğrenicilerin arkadaşları ve yakınları izledi. Maç sonrası proje hakkında bilgiler veren Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı, turnuva boyunca liseye yeni başlamış gençlerin bir biriyle kaynaştığını belirtti. Zaten amaçlarının dayeni yetişen gençler arasında iletişimi geliştirmek olduğunu dikkat çeken Sezgin Aykırı, “Köşk’ümüzün geleceğini sağlıklı ve bilinçli bireylerden oluşan nesillere emanet etmek istiyoruz. Gençlerimizin madde bağımlılığından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çeşitli projeler geliştirip hayata geçirmeye çalışıyoruz. İlçe Kaymakamımız Sayın Serdar Kaya ve Köşk Belediye Başkanımız Sayın Rıfat Kadri Kılınç’ın destekleri ve diğer kurumlarla işbirliğimiz sayesinde ilçemizde güzel işler oluyor. Bu turnuva da kurumların ortaklaşa düzenlediği güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Turnuvanın final maçında Köşk Anadolu Lisesi rakibi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımını 2-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva kapsamında dereceye giren takımların ödülleri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında  verileceği öğrenildi.
Aydın’ın Köşk İlçesinde yetişen yeni nesiller arasındaki iletişim eksikliğini gidermek ve gençleri kötü alışkanlıklarından uzak tutmak amacıyla futbol turnuvası düzenledi.

İlçedeki lise öğrencileri arasında gerçekleştirilen turnuva da dereceye giren takımların kupaları 19 Mayıs Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında hak sahiplerine teslim edileceği öğrenildi.

Köşk Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Müftülük ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa hazırladığı ‘Efeler diyarında bilinçli gençlik ve sağlıklı yarınlar’ projesi kapsamında ilçede bulunan 4 lise öğrencileri arasında futbol turnuvası düzenlendi.

Turnuvanın final maçı Köşk Anadolu Lisesi ile Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanırken maça Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, İlçe Emniyet Amiri Ali Kıran,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğrenicilerin arkadaşları ve yakınları izledi.

Maç sonrası proje hakkında bilgiler veren Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı, turnuva boyunca liseye yeni başlamış gençlerin bir biriyle kaynaştığını belirtti. Zaten amaçlarının dayeni yetişen gençler arasında iletişimi geliştirmek olduğunu dikkat çeken Sezgin Aykırı, “Köşk’ümüzün geleceğini sağlıklı ve bilinçli bireylerden oluşan nesillere emanet etmek istiyoruz. Gençlerimizin madde bağımlılığından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çeşitli projeler geliştirip hayata geçirmeye çalışıyoruz. İlçe Kaymakamımız Sayın Serdar Kaya ve Köşk Belediye Başkanımız Sayın Rıfat Kadri Kılınç’ın destekleri ve diğer kurumlarla işbirliğimiz sayesinde ilçemizde güzel işler oluyor. Bu turnuva da kurumların ortaklaşa düzenlediği güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Turnuvanın final maçında Köşk Anadolu Lisesi rakibi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımını 2-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva kapsamında dereceye giren takımların ödülleri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında  verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.