Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gençler Çanakkale kampına katıldı

GÜNCEL 11.09.2017 - 12:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3659+ kez okundu.
 

Gençler Çanakkale kampına katıldı

Aydın’da çocuk evlerinde kalan gençler Çanakkale Gençlik Kampı’na katılarak Çanakkale’yi gezme fırsatı yakaladılar.

AYDIN- Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde kalan gençler Çanakkale Gençlik Kampı’na katıldılar. Kamp süresince Çanakkale Şehitliği’ni ve çeşitli kültürel geziler yapan gençler tarihimizi ve kültürel değerlerimizi öğrenmenin yanı sıra diğer illerden gelen çocuklarla da kaynaşma fırsatı buldular.
Aydın’da çocuk evlerinde kalan gençler Çanakkale Gençlik Kampı’na katılarak Çanakkale’yi gezme fırsatı yakaladılar.

AYDIN- Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde kalan gençler Çanakkale Gençlik Kampı’na katıldılar.

Kamp süresince Çanakkale Şehitliği’ni ve çeşitli kültürel geziler yapan gençler tarihimizi ve kültürel değerlerimizi öğrenmenin yanı sıra diğer illerden gelen çocuklarla da kaynaşma fırsatı buldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.