Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Gençler Amerika’ya gidiyor

EĞİTİM 20.11.2018 - 11:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1699+ kez okundu.
 

Gençler Amerika’ya gidiyor

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Nazilli Menderes Anadolu Lisesi Öğrencileri bir ilke imza atarak, 01. Aralık 2018 tarihinde İstanbul’ da yapılacak olan Genç Liderler Akademisi (YGA) 2018 Zirvesi’ne katılmaya hak kazandığı bildirildi.

AYDIN -Edinilen bilgiye göre, Özyeğin Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve TÜSİAD gibi birçok kurum ve kuruluşun destek verdiği “Genç Liderler Akademisi” (YGA), kar amacı gütmeyen uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olarak genç girişimcileri, liderlik ruhu olan farklı bireyleri ortaya çıkarmak amacıyla her yıl, lise ve üniversite öğrencileri arasında başvuruları kabul ederek Amerika’da eğitime gönderiyor. Bu şekilde gençlerimizin içinde yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı ve bu sorunların çözümüne yönelik dünya çapında inovasyonlar geliştirmelerine fırsat tanınırken, sadece inovasyonları ile değil bunları hayata geçirirken neden oldukları birlikte başarma kültürü ile de rol model olmaları sağlanıyor. Bu yıl lise düzeyinde Türkiye genelinde yapılan 400 başvuru arasından, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Nazilli Menderes Anadolu Lisesi’nden 31 öğrenci, birinci aşamayı geçerek 01 Aralık 2018 tarihinde İstanbul’ da yapılacak olan YGA 2018 Zirvesi’ ne katılmaya hak kazandı. Okulun başarısı sadece bu ölçekte kalmayıp aynı zamanda, Türkiye Fen ve Anadolu Liseleri Kategorisinde kabul edilen 31 öğrencisi ile birinci sırada olması açısından da önem taşıyor.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Nazilli Menderes Anadolu Lisesi Öğrencileri bir ilke imza atarak, 01. Aralık 2018 tarihinde İstanbul’ da yapılacak olan Genç Liderler Akademisi (YGA) 2018 Zirvesi’ne katılmaya hak kazandığı bildirildi.

AYDIN -Edinilen bilgiye göre, Özyeğin Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve TÜSİAD gibi birçok kurum ve kuruluşun destek verdiği “Genç Liderler Akademisi” (YGA), kar amacı gütmeyen uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olarak genç girişimcileri, liderlik ruhu olan farklı bireyleri ortaya çıkarmak amacıyla her yıl, lise ve üniversite öğrencileri arasında başvuruları kabul ederek Amerika’da eğitime gönderiyor. Bu şekilde gençlerimizin içinde yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı ve bu sorunların çözümüne yönelik dünya çapında inovasyonlar geliştirmelerine fırsat tanınırken, sadece inovasyonları ile değil bunları hayata geçirirken neden oldukları birlikte başarma kültürü ile de rol model olmaları sağlanıyor.

Bu yıl lise düzeyinde Türkiye genelinde yapılan 400 başvuru arasından, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Nazilli Menderes Anadolu Lisesi’nden 31 öğrenci, birinci aşamayı geçerek 01 Aralık 2018 tarihinde İstanbul’ da yapılacak olan YGA 2018 Zirvesi’ ne katılmaya hak kazandı. Okulun başarısı sadece bu ölçekte kalmayıp aynı zamanda, Türkiye Fen ve Anadolu Liseleri Kategorisinde kabul edilen 31 öğrencisi ile birinci sırada olması açısından da önem taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.