Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Genç yaşta kaza kurban oldu

ASAYİŞ 29.04.2019 - 10:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4279+ kez okundu.
 

Genç yaşta kaza kurban oldu

Genç kadın motosiklet kazasında hayatını kaybetti

AYDIN  - Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kaza, Yeni Sanayi Mahallesi Aydın-Denizli Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa D. idaresindeki 45 FZ 757 plakalı motosiklet, Aydın istikametine ilerleyen Süleyman A. yönetimindeki 09 NY 444 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Mustafa D. ve motosiklette yolcu olarak bulunan Özge Varlık (31) yola savruldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve Polis Ekipleri sevk edildi. Yaralılar Mustafa D. ve Özge Varlık, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özge Varlık, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Genç kadın motosiklet kazasında hayatını kaybetti

AYDIN  - Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Yeni Sanayi Mahallesi Aydın-Denizli Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa D. idaresindeki 45 FZ 757 plakalı motosiklet, Aydın istikametine ilerleyen Süleyman A. yönetimindeki 09 NY 444 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Mustafa D. ve motosiklette yolcu olarak bulunan Özge Varlık (31) yola savruldu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve Polis Ekipleri sevk edildi. Yaralılar Mustafa D. ve Özge Varlık, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özge Varlık, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.