Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Genç turizmci toprağa verildi

SAĞLIK 20.03.2018 - 09:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3883+ kez okundu.
 

Genç turizmci toprağa verildi

Evinde ölü bulunan turizmci toprağa verildi

AYDIN - Evinde önceki gün geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Meander Turizm’in ortağı Atınç Gür (40), bugün Kaleiçi Camiinde kılınan namazın ardından Adalızade mezarlığında toprağa verildi. Türkiye’nin en köklü turizm şirketlerinden biri olan ve Yunanistan’a düzenlediği feribot seferleriyle tanınan Meander Turizmin sahipliğini ağabeyi Abdullah Gür ile birlikte yapan evli ve bir çocuk babası Atınç Gür’ün ölümü Kuşadası'nı ve turizm camiasını yasa boğdu. Dün sabah evinde ölü bulunan Atınç Gür, Cumhuriyet Savcısının isteği üzerine otopsiye gönderilmiş ve geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği anlaşılmıştı. Ölümü Kuşadası’nda, turizm sektöründe ve firmasının yıllardır feribot seferi yaptığı Yunanistan’ın Sisam adasında büyük üzüntü yaratan genç turizmciyi son yolculuğuna ailesi, sevenleri, turizmciler, esnaf ve Sisam adasından gelen iş ortakları ve arkadaşları ile yüzlerce Kuşadalı uğurladı. Tabutu Galatasaray bayrağına sarılan Atınç Gür’ün cenaze namazını ise Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit kıldı.
Evinde ölü bulunan turizmci toprağa verildi

AYDIN - Evinde önceki gün geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Meander Turizm’in ortağı Atınç Gür (40), bugün Kaleiçi Camiinde kılınan namazın ardından Adalızade mezarlığında toprağa verildi.

Türkiye’nin en köklü turizm şirketlerinden biri olan ve Yunanistan’a düzenlediği feribot seferleriyle tanınan Meander Turizmin sahipliğini ağabeyi Abdullah Gür ile birlikte yapan evli ve bir çocuk babası Atınç Gür’ün ölümü Kuşadası'nı ve turizm camiasını yasa boğdu. Dün sabah evinde ölü bulunan Atınç Gür, Cumhuriyet Savcısının isteği üzerine otopsiye gönderilmiş ve geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği anlaşılmıştı. Ölümü Kuşadası’nda, turizm sektöründe ve firmasının yıllardır feribot seferi yaptığı Yunanistan’ın Sisam adasında büyük üzüntü yaratan genç turizmciyi son yolculuğuna ailesi, sevenleri, turizmciler, esnaf ve Sisam adasından gelen iş ortakları ve arkadaşları ile yüzlerce Kuşadalı uğurladı. Tabutu Galatasaray bayrağına sarılan Atınç Gür’ün cenaze namazını ise Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit kıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.