Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Genç turizmci evinde ölü bulundu

SAĞLIK 18.03.2018 - 20:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2967+ kez okundu.
 

Genç turizmci evinde ölü bulundu

Kuşadalı genç turizmci Atınç Gür, evinde ölü bulundu. Kalp krizi geçirdiği ileri sürülen genç turizmcinin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için savcılık otopsi yapılmasına kararı verdi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Türkiye’nin en eski seyahat acenteleri arasında yer alan ve merkezi Kuşadası’nda bulunan Meander Turizm’in ortaklarından genç turizmci Atınç Gür, evinde ölü bulundu. 40 yaşında evli ve bir çocuk babası Atınç Gür’ün ölümü, Kuşadası’nda ve turizm camiasında şok etkisi oluşturdu. Turizmin başladığı ilk yıllardan itibaren Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleştirdiği feribot seferleri ile ismini duyuran ve kruvaziyer turizminde de yer hizmetleriyle tanınan Meander Turizm’in iki ortağından biri olan Atınç Gür, hem Kuşadası’nda hem de turizm sektöründe çok sevilen bir isimdi. Atınç Gür’ün ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirdiği ileri sürüldü. Ancak, Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı, genç turizmcinin kesin ölüm nedeniyle ilgili olarak otopsi kararı verdi ve Gür’ün cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Atınç Gür, 19 Mart Pazartesi günü Kuşadası Kaleiçi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Kuşadalı genç turizmci Atınç Gür, evinde ölü bulundu. Kalp krizi geçirdiği ileri sürülen genç turizmcinin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için savcılık otopsi yapılmasına kararı verdi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Türkiye’nin en eski seyahat acenteleri arasında yer alan ve merkezi Kuşadası’nda bulunan Meander Turizm’in ortaklarından genç turizmci Atınç Gür, evinde ölü bulundu. 40 yaşında evli ve bir çocuk babası Atınç Gür’ün ölümü, Kuşadası’nda ve turizm camiasında şok etkisi oluşturdu.

Turizmin başladığı ilk yıllardan itibaren Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleştirdiği feribot seferleri ile ismini duyuran ve kruvaziyer turizminde de yer hizmetleriyle tanınan Meander Turizm’in iki ortağından biri olan Atınç Gür, hem Kuşadası’nda hem de turizm sektöründe çok sevilen bir isimdi. Atınç Gür’ün ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirdiği ileri sürüldü. Ancak, Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı, genç turizmcinin kesin ölüm nedeniyle ilgili olarak otopsi kararı verdi ve Gür’ün cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Atınç Gür, 19 Mart Pazartesi günü Kuşadası Kaleiçi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.