Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Genç sporculardan Başkan Özakcan'a ziyaret

GÜNCEL 15.03.2018 - 11:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3487+ kez okundu.
 

Genç sporculardan Başkan Özakcan'a ziyaret

Aydın Genç Efeler Spor Kulübü, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, Milli Halter Antrenörü Yunus Emre Demirtaş ile 2018 Minikler Türkiye Şampiyonası 1’incisi Furkan Çakar, 2018 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Türkiye 3’üncüsü Murat Soydan ile 2017-2018 yıllarındaki şampiyonalarda Ege Bölgesi’nde ve Türkiye’de dereceye giren sporcular, madalyaları ile birlikte Başkan Özakcan’ı ziyaret etti. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, şöyle konuştu: “Aydın Engelliler Spor Kulübü olan adımızı, engelliler olarak bir ayrım yapmamak adına, geçtiğimiz Ocak ayında ‘Aydın Genç Efeler Spor Kulübü’ olarak değiştirdik. Türkiye ve Ege Bölgesi’nde dereceye giren sporcularımızla birlikte başkanımızı ziyaret ettik. Spora ve sporcuya değer veren başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” Başkan Özakcan ise genç sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Aydın Genç Efeler Spor Kulübü, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, Milli Halter Antrenörü Yunus Emre Demirtaş ile 2018 Minikler Türkiye Şampiyonası 1’incisi Furkan Çakar, 2018 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Türkiye 3’üncüsü Murat Soydan ile 2017-2018 yıllarındaki şampiyonalarda Ege Bölgesi’nde ve Türkiye’de dereceye giren sporcular, madalyaları ile birlikte Başkan Özakcan’ı ziyaret etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, şöyle konuştu:

“Aydın Engelliler Spor Kulübü olan adımızı, engelliler olarak bir ayrım yapmamak adına, geçtiğimiz Ocak ayında ‘Aydın Genç Efeler Spor Kulübü’ olarak değiştirdik. Türkiye ve Ege Bölgesi’nde dereceye giren sporcularımızla birlikte başkanımızı ziyaret ettik. Spora ve sporcuya değer veren başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz”

Başkan Özakcan ise genç sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.