Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Genç ressamdan Söke'de sergi

EKONOMİ 06.01.2016 - 15:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3695+ kez okundu.
 

Genç ressamdan Söke'de sergi

Kuşadalı genç ressam Begüm Palamutçu atölye çalışmalarını bu kez Sökeli sanatseverlerle paylaştı.

Açılışını Belediye Kültür Komisyonu Üyesi Yasemin Gürsoy ve genç sanatçı Begüm Palamutçu’nun birlikte yaptığı sergi açılışına sanatseverler ve Belediye Kültür Komisyonu üyesi Hasan Çevik katıldı. İlkokul dönemlerinde resme merağı başlayan ve bu yeteneğini lise ve üniversite eğitimini gördüğü Pamukkale Üniversitesi İngiliz Dili Edebiyatı eğitim döneminde sürdüren Begüm Palamutçu’nun kara kalem ve yağlı boya resim çalışmaları büyük beğeni topladı. Genç yaşına rağmen dördüncü kişisel sergisini açan sanatçı Begüm Palamutçu’nun özellikle düğün davetiyelerine kapak fotoğrafı için özel çalıştığı temalar ilgi çekti. Söke Bedesten Sanat Galerisindeki Serginin on gün açık kalacağı öğrenildi. 
Kuşadalı genç ressam Begüm Palamutçu atölye çalışmalarını bu kez Sökeli sanatseverlerle paylaştı.

Açılışını Belediye Kültür Komisyonu Üyesi Yasemin Gürsoy ve genç sanatçı Begüm Palamutçu’nun birlikte yaptığı sergi açılışına sanatseverler ve Belediye Kültür Komisyonu üyesi Hasan Çevik katıldı.

İlkokul dönemlerinde resme merağı başlayan ve bu yeteneğini lise ve üniversite eğitimini gördüğü Pamukkale Üniversitesi İngiliz Dili Edebiyatı eğitim döneminde sürdüren Begüm Palamutçu’nun kara kalem ve yağlı boya resim çalışmaları büyük beğeni topladı. Genç yaşına rağmen dördüncü kişisel sergisini açan sanatçı Begüm Palamutçu’nun özellikle düğün davetiyelerine kapak fotoğrafı için özel çalıştığı temalar ilgi çekti. Söke Bedesten Sanat Galerisindeki Serginin on gün açık kalacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.