Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Genç patronlar gün dayanışma günü diyor

GÜNCEL 30.03.2020 - 17:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4097+ kez okundu.
 

Genç patronlar gün dayanışma günü diyor

AYGİAD Başkanı Utku Uyanık, gün dayanışma günü diyoruz

AYDIN - Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD) Başkanı Utku Uyanık gün dayanışma günü diye başlattığımız kampanya ile tüm STK’ları ve imkânı, zamanı olan herkesin toplum sağlığı için vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye davet ediyoruz. Bu kapsamda AYGİAD olarak bizler el hijyeninin önemine vurgu yapıyoruz. Bu kapsamda kolonyanın ve hijyenik malzemelerin zor bulunduğu bu dönemde yaklaşık 5000 adet cep kolonyası temin ederek, polis uygulama noktalarına, belediyelere, kamu kurumlarına, dışarıda çalışma zorunluluğu olan ve dışarı çıkmak zorunda kalan halkımıza kolonya dağıtımını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ayrıca tüm STK’ları ve imkânı olan kişileri ihtiyacı olan hemşerilerimize madden ve maneven yardıma, davet ediyoruz.
AYGİAD Başkanı Utku Uyanık, gün dayanışma günü diyoruz

AYDIN - Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD) Başkanı Utku Uyanık gün dayanışma günü diye başlattığımız kampanya ile tüm STK’ları ve imkânı, zamanı olan herkesin toplum sağlığı için vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye davet ediyoruz.

Bu kapsamda AYGİAD olarak bizler el hijyeninin önemine vurgu yapıyoruz. Bu kapsamda kolonyanın ve hijyenik malzemelerin zor bulunduğu bu dönemde yaklaşık 5000 adet cep kolonyası temin ederek, polis uygulama noktalarına, belediyelere, kamu kurumlarına, dışarıda çalışma zorunluluğu olan ve dışarı çıkmak zorunda kalan halkımıza kolonya dağıtımını gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Ayrıca tüm STK’ları ve imkânı olan kişileri ihtiyacı olan hemşerilerimize madden ve maneven yardıma, davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.