Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Genç Parti Didim’de basınla buluştu

SİYASET 02.05.2019 - 19:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3930+ kez okundu.
 

Genç Parti Didim’de basınla buluştu

Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Barut, Didim İlçe Başkanı Ali Yelken ve Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla Ozzy Restaurant’ta, kahvaltıda bir araya gelerek tanışma ve ülke siyaseti üzerine görüşlerini açıkladı.

AYDIN- Didim İlçe Başkanı Ali Yelken, “Bugün sizlerle olmamızın bir başka nedeni de ilçe teşkilatımızın açılışında davetimize icabet ederek, bizlere göstermiş olduğunuz alakanıza teşekkür etmektir” dedi. Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Barut da, şöyle konuştu: “Bilenleriniz vardır belki, zaman zaman ben de burada, Akbük’te, yani Didim’de yaşıyorum, buralıyım. İl ve ilçe kongrelerini tamamlamaya çalışıyoruz. Genel Başkanımız Cem Uzan'ın sağlık durumu ile ilgili çıkan haberler oldu, durumu gayet iyi, sıkıntımız yok çok şükür. Hedefimiz belli. Biz yoktan yeniden var olmaya çalışıyoruz. Zorlukları aşarak bu noktaya geldik. Çıtayı yüksek tutuyoruz. Bu ülkenin menfaatleri doğrultusunda çabamızı da ortaya koyarak devam edeceğiz. Genel Başkanımız kısa bir süre sonra aramızda olacak, hep birlikte yürüyeceğimiz güzel projelerimiz var. Geçmişte yaşanan, genel başkanımıza karşı yürütülen mahkeme kararlarının çoğu leyhimize sonuçlandı, gayet iyi bir durumdayız. Süratle çalışırken biraz da sessiz kalmayı tercih ediyoruz. Teşkilattaki arkadaşlarımızın bu yoldaki heyecanlarına da ortak olduk. Dolayısıyla bizim bu sürecin başlangıcında kısa bir müddet zamana ihtiyacımız var. Son yaşanan siyasi politik durumlar belli. Biz aslında biraz da bu yüzden yavaş ve emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bizler artık bu ülkenin var olma savaşında yer alıyoruz. Siyasette hiçbir şey eskisi gibi değil. Bizler artık yaşadığımız bu Coğrafyada memleketimize sahip çıkma davasındayız. Genel başkanımızın takibinde başkan yardımcılarımız ile beraber projelerimiz hazırlıyoruz. Görüşme ve irtibat halinde kalarak raporlarınızı sunuyoruz. Genel Başkanımızın onayından ve kontrollerinden geçen her bir projeyi de hayata geçireceğiz. En kısa zamanda çok daha verimli bir şekilde siyasi Arena’nın göbeğinde yerimizi alacağız.” Haber: Yasin Şentürk
Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Barut, Didim İlçe Başkanı Ali Yelken ve Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla Ozzy Restaurant’ta, kahvaltıda bir araya gelerek tanışma ve ülke siyaseti üzerine görüşlerini açıkladı.

AYDIN- Didim İlçe Başkanı Ali Yelken, “Bugün sizlerle olmamızın bir başka nedeni de ilçe teşkilatımızın açılışında davetimize icabet ederek, bizlere göstermiş olduğunuz alakanıza teşekkür etmektir” dedi.

Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Barut da, şöyle konuştu:

“Bilenleriniz vardır belki, zaman zaman ben de burada, Akbük’te, yani Didim’de yaşıyorum, buralıyım. İl ve ilçe kongrelerini tamamlamaya çalışıyoruz. Genel Başkanımız Cem Uzan'ın sağlık durumu ile ilgili çıkan haberler oldu, durumu gayet iyi, sıkıntımız yok çok şükür. Hedefimiz belli.

Biz yoktan yeniden var olmaya çalışıyoruz. Zorlukları aşarak bu noktaya geldik. Çıtayı yüksek tutuyoruz. Bu ülkenin menfaatleri doğrultusunda çabamızı da ortaya koyarak devam edeceğiz. Genel Başkanımız kısa bir süre sonra aramızda olacak, hep birlikte yürüyeceğimiz güzel projelerimiz var. Geçmişte yaşanan, genel başkanımıza karşı yürütülen mahkeme kararlarının çoğu leyhimize sonuçlandı, gayet iyi bir durumdayız.

Süratle çalışırken biraz da sessiz kalmayı tercih ediyoruz. Teşkilattaki arkadaşlarımızın bu yoldaki heyecanlarına da ortak olduk. Dolayısıyla bizim bu sürecin başlangıcında kısa bir müddet zamana ihtiyacımız var. Son yaşanan siyasi politik durumlar belli. Biz aslında biraz da bu yüzden yavaş ve emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.

Bizler artık bu ülkenin var olma savaşında yer alıyoruz. Siyasette hiçbir şey eskisi gibi değil. Bizler artık yaşadığımız bu Coğrafyada memleketimize sahip çıkma davasındayız. Genel başkanımızın takibinde başkan yardımcılarımız ile beraber projelerimiz hazırlıyoruz. Görüşme ve irtibat halinde kalarak raporlarınızı sunuyoruz. Genel Başkanımızın onayından ve kontrollerinden geçen her bir projeyi de hayata geçireceğiz. En kısa zamanda çok daha verimli bir şekilde siyasi Arena’nın göbeğinde yerimizi alacağız.”

Haber: Yasin Şentürk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.