Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Genç Liderler birlikte kitap okudu

EĞİTİM 02.01.2016 - 15:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4037+ kez okundu.
 

Genç Liderler birlikte kitap okudu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Genç Liderler Topluluğu üyeleri, kitap okuma etkinliğinde bir araya geldi.

Adnan Menderes Üniversitesi Genç Liderler Topluluğu tarafından düzenlenen “Herkes Sussun Kitaplar Konuşsun” adlı kitap okuma etkinliği, ADÜ Atatürk Kongre Merkezi önünde yer alan Tralleis Meydanı’nda gerçekleşti. Kitap okuma alışkanlığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe, ADÜ Genç Liderler Topluluğu üyelerinin yanı sıra İzmir’den gelen Ödemiş Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de katıldı. ADÜ Genç Liderler Topluluğu Danışmanı Öğretim Görevlisi Mehmet Atik, kitap okumanın önemine değindiği konuşmasında, okumayı bir yaşam tarzı haline getirerek hem kendi yaşantımızı hem de çevremizdeki insanların yaşantısını zenginleştirebileceğimizi vurguladı. Atik, öğrencilerle bir arada oldukları sosyal sorumluluk etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Genç Liderler Topluluğu üyeleri, kitap okuma etkinliğinde bir araya geldi.

Adnan Menderes Üniversitesi Genç Liderler Topluluğu tarafından düzenlenen “Herkes Sussun Kitaplar Konuşsun” adlı kitap okuma etkinliği, ADÜ Atatürk Kongre Merkezi önünde yer alan Tralleis Meydanı’nda gerçekleşti. Kitap okuma alışkanlığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe, ADÜ Genç Liderler Topluluğu üyelerinin yanı sıra İzmir’den gelen Ödemiş Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de katıldı.

ADÜ Genç Liderler Topluluğu Danışmanı Öğretim Görevlisi Mehmet Atik, kitap okumanın önemine değindiği konuşmasında, okumayı bir yaşam tarzı haline getirerek hem kendi yaşantımızı hem de çevremizdeki insanların yaşantısını zenginleştirebileceğimizi vurguladı. Atik, öğrencilerle bir arada oldukları sosyal sorumluluk etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.